About

Pikkis Tarmac Trial RallySprint 2023:Κορυφαίοι όλων οι Αντωνίου/Πιερή!

 Ολοκληρώθηκε μετά το μεσημέρι το Pikkis Tarmac Trial RallySprint 2023 στην γνωστή ειδική διαδρομή Άλασσα που συνδίαζε τόσο γρήγορα όσο και τεχνικά κομμάτια! 



Στον αγώνα των σύγχρονων αγωνιστικών αλλά και μεταξύ όλων των πληρωμάτων νικητές αναδείχθηκαν οι Σταύρος Αντωνίου/Δημήτρης Πιερή με Mitsubishi Lancer Evo 10!Μια ειδική που αγαπούν ιδιαίτερα έκαναν ωραία και ταχύτατα περάσματα και έφυγαν με την νίκη! 




Στον αγώνα των πιο σύγχρονων αγωνιστικών την πολύ καλή δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Μαίρη Γερολέμου/Σκεύος Γερολέμου με Suzuki Swift  ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι Παναγιώτης Αχιλλέως/Ραφαήλ Στεφάνου με άλλο ένα Suzuki Swift που αποτελεί και το καλύτερο αποτέλεσμα τους ανεβαίνοντας έτσι στο βάθρο!




  Από εκεί και πέρα ακολουθούν οι Άκης Έλληνας/Γιάννος Ιωάννου με Ford Fiesta Dytco στην τέταρτη θέση , Ανδρέας Χαραλάμπους/Φίλιππος Φιλιππίδης με Honda Civic στην πέμπτη θέση!

Έκτοι και πρώτοι MIXED τερμάτισαν οι Νεκτάριος Γεωργίου/Κυριάκος Γεωργίου με Honda Civic!Να τονίσουμε ότι σε όλο τον αγώνα ήταν οι δεύτεροι ταχύτεροι του αγώνα και έγραψαν πολύ καλούς χρόνους! 

 Τον αγώνα ολοκλήρωσαν επίσης Ηλίας Τρύφωνος/Φίλιππος Φιλιππίδης με Toyota Yaris έβδομοι 

 Οι Παναγιώτης Μέσσιος/Σοφοκλης Μιχαήλ με Seat Ibiza αποκλείστικαν από τον αγώνα.

Εντυπωσιακά τα περάσματα που χάρισε στον κόσμο που βρέθηκε στο Hairpin Αγίου Θεράπωντα ο Πάμπος Χαραλάμπους ! 

Οι φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα θα αναρτηθούν το συντομότερο στην σελίδα μας στο Facebook!

ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ