About

Kampos RallySprint 2023:Preview

 Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο τέταρτος αγώνας του παγκυπρίου πρωταθλήματος ταχύτητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.



 Όπως και ο τρίτος έτσι και ο τέταρτος αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή Παραλιμνίου με την ειδική διαδρομή να είναι μήκους 2.5 χιλιομέτρων. Η δοκιμαστική διαδρομή είναι προγραμματισμένη για τις 10:10 το πρωί ενώ ακολούθως θα πραγματοποιηθούν οι χρονομετρημένες διαδρομές. Η λίστα συμμετοχών του αγώνα περιλαμβάνει 31 οδηγούς όπου είναι έτοιμοι να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στις κατηγορίες τους όσο και στη γενική κατάταξη.



Με τον αριθμό 1 θα εκκινήσει ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Νίκος Θωμά με Semog Bravo Sport που αγωνίζεται επίσης και στην RCK1 για το πρωτάθλημα! Στην εν λόγω εντυπωσιακή κατηγορία αγωνίζονται και οι Κύρος Γεωργίου με άλλο ένα Semog Bravo Sport , Λούκας Χριστοφόρου (Semog) , Haroutune Khachatrian (Semog Ares Sport) , Στέφανος Γεωργίου (Semog) , Φαίδωνας Ιάσωνος (Semog) , και Νικόλας Χούτρη επίσης με Semog Bravo Sport!



Την νίκη θα ψάξουν και οι Πέτρος Πέτρου (Mitsubishi Lancer) , Γιάννος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer 7) , Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer 6) και Μάριος Παύλου (Mitsubishi Lancer) , που θα είναι και αντίπαλοι στην RCS2 κατηγορία!



Στην RCS2 κατηγορία λαμβάνουν μέρος και άλλοι οδηγοί που θα θελήσουν να διακριθούν όπως οι Ευαγόρας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer 5) , Κυριάκος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer 7) και Μάριος Αντωνίου με Mitsubishi Lancer evo 3.



Η RC2 κατηγορία περιλαμβάνει 4 συμμετοχές που βλέπουν ψηλά , πρόκειτε για τους Λάμπρο Ιωαννίδη (Mitsubishi Evo 9) , Σταύρο Αντωνίου (Mitsubishi Evo 10 R4) , Μάριο Παναγιώτου (Mitsubishi evo 9) και Μάριο/Μαυρουδή Ποταμού με Subaru Impreza!



Μια άλλη εντυπωσιακή κατηγορία είναι η RCK2 με τις συμμετοχές τις να είναι οι Μιλτιάδης Μιλτιάδους (Speedcar Wonder) , Γιώργος Γεωργίου (Edge Competition) και Ανδρέας Χριστοφόρου με Semog Bravo Sport!



Μοναχικό αγώνα θα κάνουν οι Άκης Έλληνας με Ford Fiesta στην RCL1 , Παναγιώτης Ξενοφώντος με Honda στην RC4 και Αργύρης Σταύρου με Suzuki swift στην RC5!



Επίσης μια ανταγωνιστική κατηγορία είναι η RCS1! Σε αυτήν παίρνουν μέρος οι Σοφοκλής Μιχαήλ (VW Golf) , Αγγελος/Ανδρέας Ξενοφώντος (Peugeot 206) , Σωκράτης Παπαναστασίου (Seat Ibiza) και Νικόλας Νικολαίδης με VW Golf.



Τέλος όσοι θα παρευρεθούν στον αγώνα θα παρακολουθήσουν και 3 Novice συμμετοχές.Αυτοί είναι οι Βασίλης Κυριάκου (Speedcar XTREM) , Κυριάκος Γεωργίου (Speedcar Extreme) και Κωνσταντίνος Γεωργίου με άλλο ένα Semog Bravo Sport!

Καλή επιτυχία σε όλους!