About

Lefkara HillClimb 2024: Δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες για τον Λούκα Χριστοφόρου!

 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος αναβάσεων χώρος διεξαγωγής του ήταν στα Λεύκαρα. Ωραία μάχη για τη νίκη του αγώνα είχαμε ανάμεσα στον Λούκα Χριστοφόρου και στον Deniz Denner. 



Στο τέλος αυτός που κατάφερε να επικρατήσει και να κάνει το δύο στα δύο είναι ο Λούκας Χριστοφόρου στο τιμόνι του Talex, αφήνοντας τους Denner - Topcu με το Mitsubishi Lancer Evo 6 στην δεύτερη θέση. 



Στην τρίτη θέση του αγώνα τερμάτισε ο Στέλιος Σάββα οδηγώντας Mazda Mx5 κάνοντας ένα πολύ καλό αγώνα. 



Ακολουθούν στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτος στην RCE1 ο Αβράμης Αβραάμ (Nissan Pulsar) . 



 Η μάχη στην RCS2 και σε αυτόν τον αγώνα ήταν έντονη.



Την επικράτηση πέτυχε ο Χρίστος Πολυκάρπου (Bmw E36)  που κατέκτησε και την πέμπτη θέση ,ενώ την έκτη θέση κατέλαβε ο Φώτος Φωτιάδης (Mitsubishi Lancer Evo 3) που ήταν εμφανώς βελτιωμένος.



 Στην έβδομη θέση και πρώτος στην RCE2 τερμάτισε ο Αργύρης Μπέλου (Toyota Corolla), στην όγδοη θέση και πρώτος στην RCK1 ο Κωνσταντίνος Γεωργίου (Cross Kart), στην ένατη θέση και πρώτος στην RCK2 ο Ανδρέας Χριστοφόρου (Cross Kart), ενώ την πρώτη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Μηνάς Μηνά με το Mazda Mx5 όπου ήρθε και πρώτος στην RCS1. 


Επιπλέον πρώτος στην RCS3 και δωδέκατος γενικής ολοκλήρωση ο Αργύρης Σταύρου στο τιμόνι του Suzuki Swift. Τον σημερινό αγώνα ολοκλήρωσαν επίσης και οι Στέλιος Κυθρεώτης (Honda Civic), Αλέξης Πρόξενου (Mitsubishi Lancer Evo 6), Γιάννη Καδής (Honda Civic), Ιωάννης Προδρόμου (Honda Civic), Βασίλης Κυριάκου (Cross Kart), Κύρος Γεωργίου (Cross Kart), Μάριος Κωνσταντινίδης (VW Golf), Χάρης Πέρικκος επίσης με (Honda Integra), Λέανδρος Μιχαήλ (Nissan Pulsar), Μάριος Σεβαστίδης (Mini Cooper) και Νικόλας Χαραλάμπους (Lada). Συγχαρητήρια σε όλους για την συμμετοχή τους!