About

Pikkis Tarmac Trial RallySprint 2024: Νικητές οι Νεστωρίδης/Λυσάνδρου με το Honda

 Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι το Pikkis Tarmac Trial RallySprint όπου πραγματοποιήθηκε σε μία ωραία ειδική διαδρομή στο Πισσούρι.



 Μεγάλοι νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Νέστωρας Νεστωρίδης με συνοδηγό τον Γιώργο Λυσάνδρου. Το πλήρωμα του Honda Civic στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση κατάφεραν να ανεβούν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πραγματοποιώντας γρήγορα περάσματα.Στην δεύτερη θέση γενικής ολοκλήρωσαν οι Θωμάς Θεοφάνους με συνοδηγό τον Άγγελο ξενοφώντος. Για ακόμη ένα αγώνα το πλήρωμα του Peugeot 106 έκανε φοβερά περάσματα. 



Στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου ολοκλήρωσαν τον σημερινό αγώνα οι Φοίβος Νικολάου - Σάββας Ζάκου με το Mitsubishi Lancer Evo 9, προσφέροντας ωραία περάσματα στους θεατές που βρέθηκαν στην ειδική διαδρομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία αυτά πληρώματα διεκδικούσαν την νίκη του αγώνα μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο. Στην 4η θέση γενικής και πρώτοι στην RCS1 ολοκλήρωσαν οι Μιχάλης Παμπούκας - Αρέστης Χειλίδης (Peugeut 306), στην πέμπτη θέση γενικής οι Στέλιος Κυθρεώτης - Στέφανος Γεωργίου (Honda Civic), στην έκτη θέση γενικής και πρώτοι στην RCS2 τερμάτισαν οι Σταύρος Υπερμάχου - Βασίλης Υπερμάχου (Mitsubishi Lancer Evo 7), στην έβδομη θέση τερμάτισαν οι Δημήτρης Δημητρίου - Κωνσταντίνος Βασιλειάδης (VW Golf), στην όγδοη θέση γενικής και πρώτοι στην 2WD τερμάτισαν οι Σκεύος Γερολέμου - Μαίρη Γερολέμου (Suzuki Swift), στην ένατη θέση και πρώτοι στην Mixed τερμάτισαν οι Αλέξ Αλεξάνδρου - Jason Λάμπρου (Ford Fiesta), ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Παναγιώτης Αχιλλέως - Ραφαήλ Στεφάνου (Suzuki Swift) που κατέκτησαν και την πρωτιά στην RC5!



 Όσο αφορά τις υπόλοιπες κατηγορίες πρωτιά πέτυχαν στην RCS3 οι Ηλίας Τρύφωνος - Φίλιππος Φιλιππίδης (Toyota Yaris), στην RCT1 οι Φώτης Ιωάννου - Μανώλης Μανώλη (Suzuki Vitara) και στην RCS2 οι Νίκος Δαμιανού - Κωνσταντίνος Μιλτιάδους (Mitsubishi Lancer Evo 7). Τον σημερινό αγώνα ολοκλήρωσαν επίσης τα πληρώματα Νεκτάριος Γεωργίου - Κύρος Γεωργίου (Honda Civic), Παναγιώτης Ηρακλή - Ηλίας Ηλία (Opel Corsa), Απόστολος Κωνστίαντος - Παρασκευή Χαραλάμπους (VW Golf). Ωραία περάσματα μας πρόσφεραν και τα ιστορικά αγωνιστικά όπου τίμησαν και αυτά με την παρουσία τους την μνήμη του Ανδρέα Πικκή. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην φωτογραφία που ακολουθεί.