About

East Safari Rally 2023:Μπροστά οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο East Safari Rally 2023 με τις πρώτες 4 ειδικές του αγώνα.



 Πρώτοι την σημερινή μέρα ολοκλήρωσαν οι Σίμος Γαλαταριώτης-Αντώνης Ιωάννου με Volkswagen Polo GTI R5 σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους,ενώ να σημειωθεί ότι έχασαν πολύτιμο χρόνο στη 2η ειδική της μέρας.



 Στην δεύτερη θέση με διαφορά 14.9 δευτερολέπτων βρίσκονται οι Πέτρος Παντελή-Αντώνης Χρυσοστόμου με Citroen DS3 R5 κάνοντας γρήγορα περάσματα με σταθερό ρυθμό! 



Στην τρίτη θέση με διαφορά 28,6 δευτερολέπτων από την πρωτοπορία βρίσκονται οι Χρίστος Δημοσθένους-Κύπρος Χριστοδούλου με Skoda Fabia R5,χάνοντας και πολύτιμο χρόνο στην δεύτερη ειδική της μέρας έπειτα από σπασμένο ελαστικό και σίγουρα στις αυριανές ειδικές θα έχουμε σκληρές μάχες για τις πρώτες 3 θέσεις του βάθρου! 

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Σταύρος Σταύρου-Ελπιδοφόρος Ελπιδοφόρου (Mitsubishi EVO 7) και Κωνσταντίνος Σιώφερος-Κύρος Γεωργίου (Mitsubishi EVO 6) Από εκεί και πέρα ακολουθούν έκτοι οι Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου (Mitsubishi Lancer EVO 9),έβδομοι οι Ηλίας Πιερή-Γιάννος Ιωάννου (Mitsubishi Lancer EVO6) , όγδοοι οι Γιώργος Νέστορος-Γιάννος Καλλής (Mitsubishi Lancer EVO 10) , ένατοι οι Σταύρος Αντωνίου-Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer EVO 10) ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου-Λένος Νικολάου (Mitsubishi Lancer EVO 7)



 Πρώτο πλήρωμα δικίνητης κατηγορίας είναι οι Χρύσος Παντελή-Τούλης Αριστοδήμου με Peugeot 208 R2! Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και αύριο !