About

Tiger Rally 2023:Νικητές οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε σήμερα στην ορεινή Λεμεσό το Tiger Rally 2023 με τις  επαναλαμβανόμενες ειδικές Λάνεια και Αγία Παρασκευή.



Απόλυτη επικράτηση και στις σημερινές ειδικές διαδρομές για το δίδυμο του Volswagen Polo GTI R5 Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου, έκαναν ένα σταθερό αγώνα και έφυγαν από τη Λεμεσό με το ζητούμενο,την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα!



Στο πρώτο τους αγώνα ράλι Γιώργος Πολυκάρπου και Περικλής Νικολαίδης με Peugeot 208 Rally 4 έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί.Η ταχύτητα του Γιώργου σε συνδιασμό με την εμπειρία του Περικλή ήταν αρκετά ώστε να τερματίσουν στην δεύτερη θέση γενικής!



Ήταν το καλύτερο τους αποτέλεσμα ως πλήρωμα και σίγουρα φεύγουν ευχαριστημένοι από τον αγώνα, ο λόγος φυσικά για το πλήρωμα Κωνσταντίνος Σιώφερος-Κύρος Γεωργίου (Mitsubishi Lancer EVO 6) που ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου!



Στην τέταρτη θέση γενικής ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Φίλιππος Τσαγγάρης-Γιώργος Λυσάνδρου με αγωνιστικό Mitsubishi Lancer EVO 7 που κατέκτησαν και την πρώτη θέση στην RCS2 αποτελεί ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για το πλήρωμα!



Στην πέμπτη θέση γενικής τερμάτισε ο ανεβασμένος Άκης Έλληνας με συνοδηγό τον Γιώργο Πουγιούκα με ένα  Ford Fiesta Dytco που έκαναν πολύ ωραίες κούρσες και απόλαυσαν τον αγώνα κατακτώνας και το πρωτείο στην RCL1! 



Ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Αργυρίου-Σταμάτης Λάσκος στην έκτη θέση γενικής του Tiger Rally ένα αγώνα που αγαπούν ιδιαίτερα ενώ πήραν και την πρώτη θέση στην RCS1!



Στον αγώνα αγωνίστηκαν και 2 Suzuki Swift με πληρώματα τους Σκεύο Γερολέμου-Μαίρη Γερολέμου που τερμάτισαν έβδομοι γενικής και πρώτοι δικίνητοι και οι Παναγιώτης Αχιλλέως-Ραφαήλ Στεφάνου που τερμάτισαν όγδοοι γενικής ενώ κατέκτησαν και την νίκη στην RC5!


Στον αγώνα επέστρεψαν σήμερα και οι Σταύρος Αντωνίου- Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer EVO 10), και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου-Λένος Νικολάου (Mitsubishi Lancer EVO 7), με τους πρώτους να παίρνουν και το απόλυτο των βαθμών στην RC2!

Τελος,στις σημερινές ειδικές αγωνίστηκαν και οι Απόστολος Κωνστίαντος-Φάνος Μυλωνά (Volswagen Golf) ως Mixed που έγραψαν σημαντικά χιλιόμετρα με το αγωνιστικό τους!

Για διάφορους λόγους δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Ευτύχιος Τρύφωνος-Κώστας Μανώλη (Mitsbubishi Lancer Evo 8)

                                                                         VIDEO