About

Tiger Rally 2023-Day1:Μπροστά οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη μέρα στο Tiger Rally με τις πρώτες 4 ειδικές του αγώνα, με 11 πληρώματα να εκκινούν και 8 να ολοκληρώνουν τα σημερινά χιλιόμετρα.



Στην πρώτη θέση του αγώνα βρίσκεται το δίδυμο Σίμος Γαλαταριώτης-Αντώνης Ιωάννου με Volkswagen Polo GTI R5 , κρατώντας ένα σταθερό ρυθμό και χωρίς να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα κέρδισαν όλες τις ειδικές του αγώνα!



Στη δεύτερη θέση με διαφορά 3 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα βρίσκεται ο Γιώργος Πολυκάρπου με συνοδηγό τον Περικλή Νικολαίδη και αυτοκίνητο Peugeot 208 Rally4 ενώ είναι πρώτοι στα δικίνητα αγωνιστικά!Στον πρώτο τους αγώνα ράλι ως πλήρωμα ήταν εξαιρετικοί και έδειξαν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και στο ράλι!


Στην τρίτη θέση έπειτα από μια καλή πρώτη μέρα αγώνα βρίσκονται οι Φίλιππος Τσαγγάρης-Γιώργος Λυσάνδρου με Mitsubishi Lancer Evo 7!



Από εκεί και πέρα ακολουθούν στην 4η θέση οι πολύ γρήγοροι Κωνσταντίνος Σιώφερος-Κύρος Γεωργίου που έχασαν χρόνο στην 2η ειδική διαδρομή,στην 5η θέση οι Άκης Έλληνας-Γιώργος Πουγιούκας (Ford Fiesta Dytco) , στην 6η θέση οι εξ Ελλάδος Κωνσταντίνος Αργυρίου-Σταμάτης Λάσκος (Toyota yaris), στην 7η θέση οι Σκεύος και Μαίρη Γερολέμου (Suzuki swift) , ενω στην 8η θέση ολοκλήρωσαν οι Παναγιώτης Αχιλλέως-Ραφαήλ Στεφάνου επίσης με Suzuki Swift.



Για διάφορους λόγους δεν ολοκλήρωσαν τον αγώνα σήμερα οι Σταύρος Αντωνίου-Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 10) , Ευτύχιος Τρύφωνος-Κώστας Μανώλη (Mitsbubishi Lancer Evo 8) και Κωνσταντίνος Κωντσαντίνου-Λένος Νικολάου (Mitsubishi Lancer Evo 7)

 Αύριο ο αγώνας περιλαμβάνει ακόμα 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές!