About

Tiger Rally 2023: Preview

 Με το Tiger Rally συνεχίζεται η δράση για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι όπου θα διεξαχθεί στη Λεμεσό αυτό το Σαββατοκύριακο 25 - 26 Μαρτίου.



 Ο αγώνας περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές δύο επαναλαμβανόμενες το Σάββατο (Μαρί, Μοναγρούλλι) και δύο επαναλαμβανόμενες την Κυριακή (Λάνεια, Αγία Παρασκευή). 16 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα όπου είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα μέχρι και την τελευταία ειδική του αγώνα. Με τον αριθμό 1 στα παράθυρα του Volkswagen Polo R5 θα αγωνιστούν στον αγώνα οι νικητές της πρεμιέρας Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου, όπου θα είναι το μοναδικό πλήρωμα που θα αγωνιστεί με αγωνιστικό R5. 



Τρία πληρώματα θα αγωνιστούν στην RC2 με το κάθε ένα από αυτά να έχει τις δικές του πιθανότητες για επικράτηση στην κατηγορία. 



Πρόκειται για τους Χρήστο Χριστοδούλου - Ευάγγελο Ξενοφώντος (Subaru Impreza), Σταύρο Αντωνίου - Δημήτρη Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 10) και Μάριο Ποταμού - Χρυσοβαλάντης Jackson (Subaru Impreza). 



Πέντε πληρώματα θα αγωνιστούν στην RCS2 με τον περσινό πρωταθλητή Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου με συνοδηγό τον Λένο Νικολάου και αυτοκίνητο Mitsubishi Lancer Evo 7 να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Κωνσταντίνο Σιώφερο - Κύρο Γεωργίου (Mitsubishi Lancer Evo 6), Φίλιππο Τσαγκάρη - Γιώργο Λυσάνδρου (Mitsubishi Lancer Evo 7), Ευτύχιο Τρύφωνος - Κώστα Μανώλη (Mitsubishi Lancer Evo 7) και Δημήτρη Καρανικόλα με Mitsubishi Lancer. 



Ακόμη μία νίκη θα επιδιώξει στην RC4 ο νικητής της πρεμιέρας Χρύσος Παντελή στο τιμόνι του Peugeot 208 R2 με συνοδηγό τον Τούλλη Αριστοδήμου καθώς απέναντι τους θα βρουν τους Γιώργο Πολυκάρπου - Περικλή Νικολαΐδη με Peugeot 208 Rally4. 



Δύο πληρώματα θα αγωνιστούν στην RC5 όπου πρόκειται για τους Σκεύο Γερολέμου - Μαίρη Γερολέμου και Παναγιώτη Αχιλλέως - Ραφαήλ Στυλιανού όπου και τα δύο πληρώματα θα αγωνιστούν με Suzuki Swift.



 Μοναχικό αγώνα θα κάνουν στην RCS1 οι Κωνσταντίνος Αργυρίου - Σταμάτης Λάσκος (Toyota Yaris), στην RCL1 οι Άκης Έλληνας - Γιώργος Πουγιούκας (Ford Fiesta Dytko) και στην Mixed οι Απόστολος Κωνστίαντος - Φάνος Μυλωνά (Volkswagen Golf). 



Ευχόμαστε σε όλα τα πληρώματα καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!



 Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε το ωράριο των ειδικών, τους χάρτες αλλά και την λίστα συμμετοχών του αγώνα.