About

Stavrovouni RallySprint 2023:Άπιαστος ο Νίκος Θωμά!

 Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι ο αγώνας ταχύτητας στο Σταυροβούνι όπου αποτελούσε τον δεύτερο γύρο του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το 2023. Πολύ ωραία περάσματα μας πρόσφεραν όλοι οι οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα καθώς ο κάθε ένας ήθελε να διακριθεί για τους δικούς του λόγους. 


Ασταμάτητος για ακόμη ένα αγώνα παρουσιάστηκε ο Νίκος Θωμά όπου στο τιμόνι του Semog Bravo Sport, έδειξε από την δοκιμαστική διαδρομή ότι θα είναι εκ των διεκδικητών για τη νίκη. Πέτυχε τον γρηγορότερο χρόνο τόσο στην δοκιμαστική όσο και στις δύο χρονομετρημένες προσπάθειες καταφέρνοντας να φύγει και από τον δεύτερο αγώνα με το μέγιστο των βαθμών. 



Στην δεύτερη θέση γενικής τερμάτισε ο Πέτρος Πέτρου, γράφοντας γρήγορους χρόνους με το Mitsubishi Lancer Evo 7 όπου συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις τερματίζοντας σε ακόμη ένα αγώνα στο βάθρο. 



Αρκετά ανεβασμένος από τον πρώτο αγώνα στην Ανώγυρα εμφανίστηκε ο Κύρος Γεωργίου, καθώς έγραψε αρκετά καλούς χρόνους τερματίζοντας στο τέλος το Semog Bravo Sport στο χαμηλότερο σκαλί του βάθρου. 


Στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτος στην RCS2 τερμάτισε ο Γιάννος Ιωαννίδης με Mitsubishi Lancer Evo 7 ενώ στην πέμπτη θέση γενικής και πρώτος στην RCK1 τερμάτισε ο Λουκάς Χριστοφόρου στο τιμόνι του Semog Bravo Sport.

 Για ακόμη ένα αγώνα πρώτος στην RCK2 και έκτη θέση γενικής τερμάτισε ο Μιλτιάδης Μιλτιάδους οδηγώντας Speedcar Wonder.

 Ακολουθούν στην έβδομη θέση γενικής ο Κωνσταντίνος Σιώφερος με Mitsubishi Lancer Evo 6, στην όγδοη θέση γενικής ο Δημήτρης Πιερή στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo 6, στην ένατη θέση γενικής ο Μάριος Παύλου οδηγώντας Mitsubishi Lancer Evo 7, ενώ την πρώτη δεκάδα και πρώτος στην RC2 τερμάτισε ο Σταύρος Αντωνίου με το Mitsubishi Lancer Evo 10. 



Όσο αφορά τις υπόλοιπες κατηγορίες στην πρώτη θέση τερμάτισαν, ο Παναγιώτης Ξενοφώντος στην 2WD οδηγώντας Honda Civic, στην 2WDS ο Θωμάς Θεοφάνους στο τιμόνι του Peugeot 106, στην RCL1 ο Άκης Έλληνας με συνοδηγό τον Νικόλα Ψύλλο και αυτοκίνητο Ford Fiesta Dytko και στην RCS1 ο Σωκράτης Παπαναστασίου οδηγώντας Seat Ibiza. 

Τον σημερινό αγώνα ολοκλήρωσαν και οι Γιώργος Γεωργίου (Edge Competition), Λάμπρος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo 9), Νικόλας Χούτρης (Semog Bravo Sport), Haroutune Khatchatrian (Semog Bravo Sport), Γιώργος Χατζησάββας (Mitsubishi Galant), Σωκράτης Φανή (Semog Bravo Sport), Νικόλαος Ρέππας (Mitsubishi Lancer Evo 7), Κώστας Παύλου (Mitsubishi Lancer Evo 7), Νίκος Μιλτιάδους (Speedcar Xtream), Ανδρέας Χριστοφόρου (Yacar 2 Cross), Νικόλας Νικολαΐδης (Volkswagen Golf), Άγγελος Ξενοφώντος - Ανδρέα Ξενοφώντος (Peugeot 206), Χάρης Ιωάννου (Renault Clio), Σοφοκλής Μιχαήλ (Volkswagen Golf), Μιχάλης Σοφοκλέους (Volkswagen Golf), Απόστολος Κωνστίαντος - Φάνος Μυλωνά (Volkswagen Golf) και Μάριος Αντωνίου (Mitsubishi Lancer Evo 6). 

Ο μοναδικός οδηγός που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα είναι ο Παναγιώτης Μέσσιου με Seat Ibiza.

 Oι φωτογραφίες  του αγώνα θα αναρτηθούν το συντομότερο στην σελίδα μας στο Facebook.

Βίντεο του αγώνα: