About

Stavrovouni RallySprint 2023:Preview

 Διεξάγεται αυτή τη Κυριακή 12 Μαρτίου ο 2ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στο Σταυροβούνι σε μια ειδική μήκους 2,6 χιλιομέτρων! Η έναρξη της δοκιμαστικής διαδρομής είναι προγραμματισμένη για τις 10:10 το πρωί ενώ ακολούθως θα διεξαχθούν τα χρονομετρημένα περάσματα από τους οδηγούς! Στον Κυριακάτικο αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 32 οδηγοί όπου είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα τόσο στις κατηγορίες τους όσο και στην γενική κατάταξη.



 Με τον αριθμό ένα να κοσμεί για ακόμη ένα αγώνα το Mitsubishi Lancer Evo 7 θα αγωνιστεί στον αγώνα ο περσινός πρωταθλητής αλλά και νικητής του συγκεκριμένου αγώνα Γιάννος Ιωαννίδης όπου θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη. 



Για ακόμη ένα αγώνα το έργο του δεν θα είναι εύκολο καθώς αρκετοί οδηγοί έρχονται στον αγώνα θέτοντας υψηλές βλέψεις. Στην RCS2 θα αγωνιστούν επίσης οι Πέτρος Πέτρου στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo 7, Μάριος Παύλου με Mitsubishi Lancer Evo 7, Δημήτρης Πιερή στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo 6,  Κωνσταντίνος Σιώφερος οδηγώντας Mitsubishi Lancer Evo 6, Μάριος Αντωνίου με Mitsubishi Lancer Evo 6, Νικόλας Ρεππάς στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo 7, Κώστας Παύλου με Mitsubishi Lancer Evo 7, ενώ την πρώτη του παρουσία στον φετινό θεσμό θα κάνει και ο Γιώργος Χατζησάββας οδηγώντας Mitsubishi Galant. 



Δύο οδηγοί θα αγωνιστούν στην RC2, όπου σε κάθε αγώνα η μεταξύ τους μονομαχία έχει τον δικό της χαρακτήρα.



 Πρόκειται για τον Σταύρο Αντωνίου στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo 10 και Λάμπρο Ιωαννίδη οδηγώντας Mitsubishi Lancer Evo 9.



 Μοναχικό αγώνα στην RC4 θα κάνει ο περσινός πρωταθλητής αλλά και νικητής του πρώτου φετινού αγώνα Παναγιώτης Ξενοφώντος με το θηριώδες Honda Civic.



 9 οδηγοί θα αγωνιστούν και στην RCS1 με τον κάθε έναν να έχει τις δικές του πιθανότητες για επικράτηση στην κατηγορία. Πρόκειται για τους Μιχάλη Σοφοκλέους οδηγώντας Volkswagen Golf, Σωκράτη Παπαναστασίου στο τιμόνι του Seat Ibiza, Θωμά Θεοφάνους με Peugeot 106, Παναγιώτη Μέσσιου οδηγώντας Seat Ibiza, Χάρη Ιωάννου με Renault Clio, Νικόλα Νικολαΐδη οδηγώντας Volkswagen Golf, Άγγελο Ξενοφώντος με συνοδηγό τον Ανδρέα Ξενοφώντος και αυτοκίνητο Peugeot 206, Σοφοκλή Μιχαήλ στο τιμόνι του Volkswagen Golf και Απόστολο Κωνστίαντο με συνοδηγό τον Φάνο Μυλωνά και αυτοκίνητο Volkswagen Golf.



 Για ακόμη ένα αγώνα το μοναδικό πλήρωμα που θα αγωνιστεί στην RCL1 είναι οι Άκης Έλληνας – Νικόλας Ψύλλος με Ford Fiesta Dytko. 



Τέλος στον αγώνα θα αγωνιστούν και 10 Cross Cars (7 στην RCK1 και 3 στην RCK2), όπου προσφέρουν αρκετό θέαμα στους φίλους του αθλήματος. Στην RCK1 θα αγωνιστεί ο νικητής του πρώτου αγώνα ταχύτητας στην Ανώγυρα Νίκος Θωμάς με το Semog Bravo Sport μαζί με τους Κύρο Γεωργίου (Semog Bravo Sport), Λούκα Χριστοφόρου (Semog Bravo Sport), Νικόλα Χούτρη (Semog Bravo Sport), Σωκράτη Φανή (Semog Bravo Sport), Haroutune Khatchatrian (Semog Bravo Sport) και Ανδρέα Χριστοφόρου (Yacar 2 Cross). Στην RCK2 θα αγωνιστούν οι Μιλτιάδης Μιλτιάδους (Speed Car Wonder), Γιώργος Γεωργίου με το νέο του Edge Competition και Νίκος Μιλτιάδους (Speed Car Xtream). 


Ευχόμαστε σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία ,καλό τερματισμό και καλή θέαση σε όσους θα βρεθούν στην ειδική!