About

Παγκύπρια συγκέντρωση του σωματείου Legendary Racing Auto Club:Όλα όσα ειπώθηκαν

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παγκύπρια συγκέντρωση φίλων και ιδιοκτητών ιστορικών αγωνιστικών στη Χοιροκοιτία μια διοργάνωση του σωματείου Legendary Racing Auto Club της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου όπου συζητήθηκαν ενδιαφέροντα θέματα .

 


Στην σημερινή συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΟΑ Μανώλης Κουλουμάς ο Πρόεδρος του νεοσύστατου σωματείου Στέλιος Ηλία ως επίσης και ο υπεύθυνος συντονισμού και ελέγχου της ΚΟΑ Μάριος Ολύμπιος .

Προηγήθηκε καλωσόρισμα εκ μέρους του προέδρου του σωματείου Legendary Racing Auto Club στα περίπου 35 άτομα που παρευρέθηκαν ενώ συζητήθηκαν θέματα όπως η συμμετοχή σε αγώνες του παγκυπρίου πρωταθλήματος Ράλι.



Έπειτα ανακοινώθηκε η διεξαγωγή παγκυπρίου πρωταθλήματος ιστορικών αγωνιστικών με 4 αγώνες (χώμα και άσφαλτο) όπου στο τέλος θα έχουμε και ανάδειξη πρωταθλητή!

Πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί 28 Μαΐου 2023 και σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος του σωματείου Στέλιος Ηλία θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα μας ανέφερε:

«Το μήνυμα μου είναι να ζωντανέψουμε και να ξεθάψουμε όλα αυτά τα θρυλικά αυτοκίνητα που βρίσκονται στην Κύπρο για να ξανατρέξουν στους δρόμους και να θυμούνται οι παλαίμαχοι και να μαθαίνουν οι νέοι την ιστορία τους!»