About

Metropolis Mall Larnaca Rally 2023:PREVIEW

 Διεξάγετε αυτό το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου ο 3ος γύρος του CMF παγκυπρίου πρωταθλήματος Ράλι από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου με ονομασία Metropolis Mall Larnaca Rally 2023 !



 Ο αγώνας περιλαμβάνει 4 ειδικές το Σάββατο (2 επαναλαμβανόμενες) και άλλες 4 την Κυριακή επίσης 2 επαναλαμβανόμενες! Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν από 2 φορές οι METROPOLIS MALL Avdellero και HONDA GALATARIOTIS Koshi ενώ την Κυριακή θα γίνουν από 2 φορές οι ειδικές PENTADENT DENTAL SUPPLIES LTD Kotsiatis και ALLANTIKA ANDREAS HADJICOSTAS LTD Pyrga.



Η λίστα συμμετοχών του αγώνα περιλαμβάνει 20 πληρώματα.Με τον αριθμό 1 εκκινούν οι Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου με Volkswagen Polo GTI R5 που στόχος δεν είναι άλλος από την νίκη και φυσικά το 3 στα 3.



 Η RC2 κατηγορία περιλαμβάνει 5 συμμετοχές έτοιμες να τα δώσουν όλα για να φύγουν με την νίκη αλλά και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο. Πρόκειτε για τους Χρίστο Χριστοδούλου - Ευάγγελο Ξενοφώντος (Subaru Impreza), Σταύρο Αντωνίου - Κώστα Παύλου (Mitsubishi Lancer EVO 10), ενώ ο αγώνας είναι ο πρώτος για το δίδυμο Κωνσταντίνος Σιώφερος - Κύρος Γεωργίου με το νέο τους εργαλείο ένα Mitsubishi Lancer EVO 10. Επανέρχεται στην δράση ο Κυριάκος Κυριάκου με συνοδηγό τον Χρίστο Αριστείδου με ένα Subaru Impreza, ενώ άλλο ένα Subaru Impreza θα διαγωνιστεί στην εν λόγο κατηγορία με πλήρωμα τους Μάριο Ποταμού και Χρυσοβαλάντη Jackson. 



Η κατηγορία RCS2 περιλαμβάνει άλλες 5 συμμετοχές έτοιμες να τα δώσουν όλα με στόχο την επικράτηση, αυτοί είναι οι Κώστας Κωνσταντίνου - Λένος Νικολάου με Mitsubishi Lancer EVO 7, Σταύρος Σταύρου - Ελπιδοφόρος Ελπιδοφόρου με άλλο ένα EVO 7, Πρόδρομος Προδρόμου - Γιάννος Ιωάννου με επίσης Mitsubishi Lancer EVO 7 !



 Με ένα Mitsubishi Lancer έκτης γενιάς αγωνίζονται οι Ηλίας και Δημήτρης Πιερή ενώ θα αγωνιστεί και ο Δημήτρης Καρανικόλας επίσης με Mitsubishi Lancer! 



Ο Άκης Έλληνας με τον Μιχαλάκη Μιχαήλ αποτελούν την μοναδική συμμετοχή στην RCL1 αγωνιζόμενοι με ένα Ford Fiesta Dytco! 



Στην RC4 θα δούμε μάχες μεταξύ Πέτρου Παντελή - Τούλη Αριστοδήμου (Citroen DS3 R3) και Παναγιώτη Ξενοφώντος - Ανδρέας Ξενοφώντος (Honda Civic). O Θωμάς Θεοφάνους με τον Άγγελο Ξενοφώντος με Hyundai Accent θα διαγωνιστούν στην RCS1 ενώ 1 Ford Fiesta R1 θα δούμε στην RC5 με τους Χρίστο Σκορδή και Πρόδρομο Χρυσάνθου και 2 Suzuki Swift Sport με πληρώματα τους Αργύρη Σταύρου - Παναγιώτη Γεωργίου και Σκεύο - Μαίρη Γερολέμου!



Τέλος ως Mixed θα τρέξουν τα πληρώματα Σταύρος και Βασίλης Υπερμάχου (Mitsubishi Lancer EVO7) και Απόστολος Κωνστίαντος - Φάνος Μυλωνά με VW Golf GTI! Καλό αγώνα σε όλους!