About

Metropolis Mall Larnaca Rally 2023-Day1:Στην πρώτη θέση οι Γαλαταριώτης-Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η πρώτη μέρα του CMF Metropolis Mall Larnaca Rally 2023 με 15 πληρώματα να περνούν την ράμπα της εκκίνησης.



Κατά τις σημερινές πολύ γρήγορες ειδικές διαδρομές απόλυτοι κυρίαρχοι ήταν οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου με το Volkswagen Polo GTI R5, κέρδισαν όλες τις σημερινές ειδικές και αύριο εκκινούν με στόχο ακόμη μια νίκη στον φετινό θεσμό!



Στην δεύτερη θέση ακολουθούν οι Κυριάκος Κυριάκου και Χρίστος Αριστείδου (Subaru Impreza) με διαφορά 1 λεπτό και 51.2 δευτερολέπτων από τους πρωτοπόρους.Κατά τις αυριανές ειδικές στόχος τους είναι η διατήρηση της δεύτερης θέσης.



Το έργο τους δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς η διαφορά από τους τρίτους Ηλία και Δημήτρη Πιερή (Mitsubishi Evo 6)  που ήταν εξαιρετικοί είναι μόλις 3,4 δευτερόλεπτα.

Στην τέταρτη θέση γενικής βρίσκονται οι Κώστας Κωνσταντίνου-Λένος Νικολάου με το Mitsubishi Lancer Evo 7 . Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκλήρωσαν τις σημερινές ειδικές ενώ αύριο θα επιδιώξουν να ανεβούν θέσεις αφού η διαφορά τους από την τελευταία θέση του βάθρου είναι 7,4 δευτερόλεπτα!

Πέμπτοι γενικής ολοκλήρωσαν οι Σταύρος Αντωνίου-Κώστας Παύλου (Mitsubishi Lancer Evo 10) , έκτοι γενικής οι Προδρόμου-Ιωάννου (Mitsubishi Lancer Evo 7) ,  έβδομοι γενικής οι Σιώφερος-Γεωργίου (Mitsubishi Lancer Evo 10) και όγδοοι  γενικής το πλήρωμα του Subaru Impreza των Χρίστου Χριστοδούλου και Ευάγγελος Ξενοφώντος.Οι διαφορές είναι μικρές και γίνετε εύκολα αντιληπτό ότι αύριο θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο!



Ένατοι γενικής και πρώτο δικίνητο πλήρωμα τερμάτισαν τις σημερινές ειδικές οι Πέτρος Παντελή-Τούλης Αριστοδήμου (Citroen DS3 R3) που κέρδισαν τους ανταγωνιστές τους Παναγιώτη και Ανδρέα Ξενοφώντος (Honda Civic) που βρίσκονται δέκατοι.

Στην μάχη των 2 Suzuki swift στην RC5 κέρδισαν σήμερα οι Αργύρης Σταύρου-Παναγιώτης Γεωργίου και ενδέκατοι γενικής , ενώ δωδέκατοι γενικής τερμάτισαν οι Σκεύος και Μαίρη Γερολέμου επίσης με Suzuki Swift!

Για διάφορους λόγους δεν τερμάτισαν σήμερα οι Ποταμού-Jackson , Θεοφάνους-Ξενοφώντος και Σταύρου-Ελπιδοφόρου.

Οι μάχες συνεχίζονται και αύριο!

RESULTS