About

Metropolis Mall Larnaca Rally 2023: 3 στα 3 για τους Γαλαταριώτη - Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε σήμερα ο 3ος γύρος του CMF παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι στην Λάρνακα με ωραίες κούρσες από τα πληρώματα.

 


Χρειάστηκε απλά να διαχειριστούν το χθεσινό προβάδισμα και το έπραξαν, αναφερόμαστε στους Σίμο Γαλαταριώτη και Αντώνη Ιωάννου όπου με το Volkswagen Polo GTI R5 έφυγαν νικητές κάνοντας το 3 στα 3 στον φετινό μαραθώνιο.



Σκληρές ήταν σήμερα οι μάχες για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου καθώς αρκετά πληρώματα τις διεκδικούσαν με αξιώσεις. Εν τέλει έπειτα από γρήγορα περάσματα δεύτεροι τερμάτισαν οι Ηλίας και Δημήτρης Πιερή με Mitsubishi Lancer Evo 6 δείχνοντας ότι ο Ηλίας εχτός από ταχύτητα έχει και την αντοχή ενώ στην πρώτη του εμφάνιση με το Mitsubishi Lancer Evo 10 ο  Κωνσταντίνος Σιώφερος με συνοδηγό τον Κύρο Γεωργίου έκαναν φοβερά περάσματα στις σημερινές ειδικές με αποτέλεσμα να ανεβούν θέσεις για να συμπληρώσουν την κορυφαία τριάδα του αγώνα!



Στην τέταρτη θέση και πρώτοι στην RC2 τερμάτισαν οι Κυριάκος Κυριάκου και Χρίστος Αριστείδου (Subaru Impreza) που απόδειξαν για ακόμη μια φορά τις ικανότητες τους ως πλήρωμα!


Την πεντάδα και πρώτοι στην RCS2 συμπλήρωσαν οι  Κώστας Κωνσταντίνου-Λένος Νικολάου με το Mitsubishi Lancer Evo 7 που αποτελεί και το καλύτερο τους αποτέλεσμα στην καριέρα τους μέχρι το επόμενο!


Στην έκτη θέση γενικής τερμάτισαν οι Πρόδρομος Προδρόμου και Γιάννος Ιωάννου με Mitsubishi Lancer Evo 7 όπου το ευχαριστήθηκαν ενώ έβδομοι γενικής και συνάμα νικητές στην δικίνητη κατηγορία αναδείχθηκαν οι Πέτρος Παντελή και Τούλης Αριστοδήμου με Citroen DS3 R3!



Από εκεί και πέρα ακολουθούν οι Σταύρος Αντωνίου-Κώστας Παύλου (Mitsubishi Evo 10) όγδοοι , Χρίστος Χριστοδούλου-Ευάγγελος Ξενοφώντος (Subaru Impreza) ένατοι και οι Παναγιώτης και Ανδρέας Ξενοφώντος (Honda Civic) δέκατοι και πρώτοι στην RC4.



Τον αγώνα τερμάτισαν με επιτυχία και τα πληρώματα Αργύρης Σταύρου-Παναγιώτης Γεωργίου (Suzuki Swift) ενδέκατοι γενικής και κορυφαίοι στην RC5, ενώ δωδέκατοι γενικής με άλλο ένα Swift τερμάτισαν οι Σκεύος και Μαίρη Γερολέμου !



Επίσης τον αγώνα ολοκλήρωσαν με επιτυχία και άλλα δύο πληρώματα που επανήλθαν σήμερα στην δράση ξανά , πρόκειτε για τους Θωμά Θεοφάνους-Άγγελο Ξενοφώντος  (Hyundai Accent) και Μάριο Ποταμού-Χρυσοβαλάντης Jackson (Subaru Impreza) .



Για διάφορους λόγους δεν τερμάτισαν σήμερα οι Σταύρος και Βασίλης Υπερμάχου με Mitsubishi Lancer Evo 7 και Απόστολος Κωνστίαντος - Φάνος Μυλωνά με VW Golf GTI .

Το βίντεο από τον αγώνα θα δημοσιευτεί στην σελίδα μας στο Facebook!










 Final Results