About

Με Renault Clio Rally3 θα αγωνίζεται ο Πέτρος Παντελή!

 Η Rally3 κατηγορία αγωνιστικών είναι η πλέον ανερχόμενη στον χώρο του Ράλι με δύο εργοστασιακές εταιρίες ήδη να έχουν βγάλει τα δικά τους αγωνιστικά την Ford και την Renault!



Αυξάνονται και πληθύνονται οι κύπριοι κάτοχοι αγωνιστικών της εν λόγο κατηγορίας. Επόμενος οδηγός που θα δούμε να αγωνίζεται με αγωνιστικό προδιαγραφών Rally3 είναι ο πρωταθλητής του παγκυπρίου πρωταθλήματος Ράλι 2019 Πέτρος Παντελή που θα κάνει δικό του ένα υπερσύγχρονο γαλλικό Renault Clio Rally3!



Πρόκειτε για ένα αγωνιστικό που παρόλο του γεγονότος ότι δεν τρέχει αρκετό καιρό ( Απρίλιο 2023 η πρώτη εμφάνιση) εντούτοις εντυπωσίασε με το καλημέρα το κοινό του Μότοσπορτ στον κόσμο! Ενδεικτική η εκπληκτική 4η θέση γενικής σε χωμάτινο αγώνα Πρωταθλήματος στην Γαλλία έναντι σε 29 αγωνιστικά R5!



Ο Πέτρος Παντελή μας ανέφερε τα εξής:

"Το νέο μας αγωνιστικό προσπαθούμε να το πάρουμε πριν το WRC Ακρόπολις Ράλι για να μπορέσουμε να τρέξουμε, θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς μας  PSALTIS AUTO PARTS LTD , COSTAS PETROU MOTORS και ANCO."



Λίγα λόγια για το Renault Clio Rally3:

Το Renault Clio Rally3 είναι ένα τετρακίνητο αγωνιστικό. Έχει αναπτυχθεί από την Alpine Racing με τετρακύλινδρο κινητήρα των 1.3 λίτρων που αποδίδει ισχύ 260 ίππων και ροπή 415 Nm. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω σειριακού κιβωτίου 5 ταχυτήτων. 

Τις αρετές του Clio θα τις αναδείξει το πλήρωμα μέσα στις ειδικές διαδρομές, καλορίζικο λοιπόν να ευχηθούμε και καλούς αγώνες να έχει το πλήρωμα και η ομάδα!!




Φωτογραφίες: Renault Clio Series , Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής