About

Tour of Cyprus Rally 2023:Επικράτηση των Γαλαταριώτη/Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε το απόγευμα ο δεύτερος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου. Οκτώ απαιτητικές ειδικές διαδρομές μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαν να αντιμετωπίσουν τα πληρώματα όπου συνδυάζαν τόσο γρήγορα όσο και τεχνικά κομμάτια.



 Για ακόμη ένα αγώνα νικητές αναδείχθηκαν οι Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου. Το πλήρωμα του Volkswagen Polo GTI R5 διαχειρίστηκε για ακόμη ένα αγώνα την διαφορά που απέκτησαν από τα υπόλοιπα πληρώματα από την χθεσινή μέρα, ανεβαίνοντας έτσι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!



Με το Citroen DS3 R5 ο Κώστας Ζήνωνος με συνοδηγό τον Φάνο Χριστοφή συνέχισαν στους χθεσινούς ρυθμούς, περιορίζοντας έτσι τις οποίες πιθανότητες είχαν οι Γιάγκου - Νικολάου να ανέβουν αυτοί στην δεύτερη θέση γενικής. 



Ακόμη μία θέση στο τρίτο σκαλί του βάθρου πέτυχαν με το Hyundai i20 R5 οι Παναγιώτης Γιάγκου με συνοδηγό τον Άριστο Νικολάου όπου για ακόμη ένα αγώνα ήταν απολαυστικοί προσφέροντας θέαμα!



 Στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτοι στην RC2 τερμάτισαν οι Μιχάλης Ποσείδιας με συνοδηγού τον Σάββα Λαό και Mitsubishi Lancer Evo 10 όπου άφησαν πίσω την ατυχία του πρώτου αγώνα και τερμάτισαν στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας. 



Στην πέμπτη θέση γενικής και πρώτοι στην RCL1 τερμάτισαν οι Φλώρος Στυλιανού με συνοδηγό τον Άγγελο Μακρίδη οδηγώντας Mitsubishi Mirage Dytko. 



Ακολουθούν στην έκτη θέση γενικής με Mitsubishi Lancer Evo 9 οι Γιάγκος Γιάγκου με συνοδηγό τον Ανδρέα Νέστώρος, στην έβδομη οι Λούης Παπαγεωργίου με συνοδηγό τον Χριστάκη Ππαή, στην όγδοη θέση γενικής και πρώτοι στην RCS1 τερμάτισαν οι Χάρης Ιωάννου με συνοδηγό τον Λευτέρη Λαό και αυτοκίνητο Renault Clio, στην ένατη θέση γενικής με το Peugeot 106 τερμάτισαν οι Θωμάς Θεοφάνους με συνοδηγό τον Άγγελο Ξενοφώντος.



 Τερματισμός στην δέκατη θέση για το πλήρωμα των Σόφη Ρούσου με συνοδηγό τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου οδηγώντας Ford Fiesta Rally3, ενώ στην ενδέκατη θέση γενικής τερμάτισαν οι  Μιχάλης Σοφοκλέους με συνοδηγό τον Ευαγόρα Παντελίδη οδηγώντας Volkswagen Golf.



 Στην δωδέκατη θέση γενικής ολοκήρωσαν την προσπάθειά τους  οι Γιώργος Ταννούσης με συνοδηγό τον Παναγιώτη Γεωργίου και αυτοκίνητο Toyota Yaris . 



Στην δέκατη τρίτη θέση και πρώτοι στην κατηγορία Mixed τερμάτισαν με το Ford Fiesta οι Χρίστος Σκορδής με συνοδηγό τον Σάββα Σκορδή, ενώ στην δέκατη τέταρτη θέση γενικής τερμάτισαν οι Παναγιώτης Ηράκλης με συνοδηγό τον Ηλία Ηλία οδηγώντας Opel Corsa. 



Το βίντεο και οι φωτογραφίες του αγώνα θα αναρτηθούν το συντομότερο στη σελίδα μας στο Facebook.