About

Tour of Cyprus Rally 2023-Day1:Προηγούνται οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου !

 Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο Tour Of Cyprus Rally 2023 με 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές!



Αυτοί που κατάφεραν να γράψουν τους ταχύτερους χρόνους στις ειδικές ήταν το πλήρωμα του Volkswagen Polo GTI R5 Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου έχοντας αβαντάζ 1 λεπτό και 23.9 δευτερολέπτων από τους δεύτερους Κώστα Ζήνωνος και Φάνο Χριστοφή με το Citroen DS3 R5!



Το πλήρωμα του Citroen έγραψε τον δεύτερο χρόνο στην κάθε ειδική διαδρομή και αύριο θα έχουν μάχη με τους τρίτους Παναγιώτη Γιάγκου και Άριστο Νικολάου οδηγώντας Hyundai I20 R5 με την μεταξύ τους διαφορά να βρίσκετε στα 39.5 δευτερόλεπτα καθώς οι Γιάγκου/Νικολάου έχασαν χρόνο στην τελευταία ειδική της μέρας.



Τέταρτοι γενικής και πρώτοι στην RC2 βρίσκονται οι Μιχάλης Ποσείδιας/Σάββας Λαός με Mitsubishi Lancer EVO X ενώ πέμπτοι γενικής και πρώτοι στην RCL1 ολοκλήρωσαν οι Φλώρος Νικολάου/Άγγελος Μακρίδης με το Mitsubishi Mirage Dytco!

Έκτοι γενικής ολοκλήρωσαν την μέρα οι Γιάγκος Γιάγκου/Ανδρέας Νέστορως με Mitsubishi Lancer EVO 9 ενώ έβδομοι βρίσκονται οι Λούης Παπαγεωργίου/Χριστάκης Πάης με Mitsubishi Mirage Dytco.



Πρώτο δικίνητο πλήρωμα και όγδοοι γενικής είναι οι Χάρης Ιωάννου/Λευτέρης Λαός με Renault Clio ενώ στην έννατη θέση βρίσκονται οι Χρύσος Παντελή/Λένος Νικολάου με Hyundai Accent.

Πολλές οι αποχωρήσεις  καθώς για διάφορους λόγους δεν τερμάτισαν την μέρα οι Θεοφάνους/Ξενοφώντος , Ρούσος/Κωνσταντίνου , Νικηφόρου/Καροτσάκης , Σοφοκλέους/Παντελίδης , Τανούσης/Γεωργίου και Ιορδάνου/Νικολάου.

Αύριο συνεχίζονται οι μάχες με άλλες 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές,τις γρήγορες Γέρι και Τσέρι !

Photos By Chris Stylianou