About

Tour of Cyprus Rally 2023:PREVIEW

 Διεξάγεται αυτό το Σαββατοκυρίακο 17-18 Ιουνίου ο δεύτερος γύρος του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.



Η δράση του Σαββάτου περιλαμβάνει τις επαναλαμβανόμενες ειδικές Κοτσιάτης και Μαρκή ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι επίσης επαναλαμβανόμενες Γέρι και Τσέρι .



Η λίστα συμμετοχών του αγώνα περιλαμβάνει 21 πληρώματα έτοιμα να τα δώσουν όλα για να επικρατήσουν στις ειδικές διαδρομές!

Στα εντυπωσιακά R5 η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει 3 συμμετοχές.Οι νικητές της πρεμιέρας Σίμος Γαλαταριώτης/Αντώνης Ιωάννου (VW POLO R5) δίνουν το παρών τους με στόχο άλλη μια νίκη! Στην μάχη για τις πρώτες θέσεις θα βρίσκονται και οι Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου (Hyundai I20 R5) , καθώς επίσης και οι Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή με το Citroen DS3 R5 έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα !



Άλλη μια κατηγορία που θα δώσουν τα πάντα για την επικράτηση είναι η RC2 που ανάμεσα τους συγκαταλέγονται αξιόλογες συμμετοχές. Σόφης Ρούσος/Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου με το υπερσύγχρονο Ford Fiesta Rally3 συγκαταλέγονται στα φαβορί ενώ εμπόδιο για την νίκη θα σταθούν οι Μιχάλης Ποσείδιας/Σάββας Λαός (Mitsubishi Lancer EVO 10) , Γιώργος Νέστορως/Γιάννος Καλλής (Mitsubishi Lancer EVO 10) και Γιάγκος Γιάγκου/Ανδρέας Νέστορως (Mitsubishi Lancer EVO 9) .



Τον αγώνα τιμούν με την παρουσία τους τα πληρώματα των Ζαχαρία Μανώλη/Κώστα Ευριπίδου (Peugeot 208 R2) που αγωνίζονται στην RC4, και Κώστα Νικηφόρου/Σώτου Καροτσάκη (Subaru Impreza) που αγωνίζονται στην RCS2!



Όσοι παρευρεθούν στις ειδικές θα απολαύσουν και 2 πανέμορφα Mitsubishi Mirage Dytco που αγωνίζονται στην RCL1 των Φλώρου Στυλιανού/Άγγελου Μακρίδη και Λούη Παπαγεωργίου/Χριστάκη Ππάη!



Στην RCS1 κατηγορία διαγωνίζονται 6 πληρώματα που δεν μας επιτρέπουν να προβλέψουμε νικητή! Πρόκειται για τους Χρύσο Παντελή/Λένο Νικολαόυ (Hyundai Accent) , Μιχάλη Σοφοκλέου/Ευαγόρα Παντελίδη (VW Golf ) , Δημήτρη Παρέλη/Αντώνη Σιαμπτάνη (Opel Corsa) , Θωμά Θεοφάνους/Άγγελο Ξενοφώντος (Peugeot 106) , Χάρη Ιωάννου (Reunalt Clio) και Χρίστο Ιορδάνους με Ford Fiesta st !


Στην RCS4 θα δούμε τους Γιώργο Τανούση/Παναγιώτη Γεωργίου (Toyota Yaris) , ενώ 3 πληρώματα MIXED βρίσκονται στις συμμετοχές, αυτοί είναι οι Χρίστος και Σάββας Σκορδής (Ford Fiesta) , Xριστόδουλος και Σταύρος Χριστοδούλου (Honda Civic) και Παναγιώτης Ηράκλη/Ηλίας Ηλία με Opel Corsa!

Καλή τύχη σε όλους με ένα ασφαλισμένο αγώνα!

ITINERARY