About

Kampos RallySprint 2023:Ιπτάμενος Πέτρος Πέτρου!

 Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:00 το Kampos RallySprint 2023,τρίτος γύρος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ταχύτητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. 



Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Πέτρος Πέτρου με Mitsubishi Lancer EVO7!Ήταν εντυπωσιακός και σταματώντας τα ρολόγια στο 1:57.83 έφυγε με την νίκη από τον Κάμπο Παραλιμνίου και πήρε την πρώτη φετινή του νίκη! 



Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο επίσης πολύ γρήγορος Γιάννος Ιωαννίδης που σταμάτησε τα ρολόγια στο 1:58.11 με το Mitsubishi Lancer EVO7! 



Στο τρίτο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Θωμά με το Semog Bravo Sport γράφοντας χρόνο 1:58.11 ! Τέταρτος γενικής και πρώτος στην RCS2 τερμάτισε ο Δημήτρης Πιερή με το EVO6 ενώ την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε ο Μάριος Παύλου με άλλο ένα Mitsubishi Lancer EVO 7.

 Πολύ καλά πήγε στον πρώτο του αγώνα μετά από καιρό ο Στέφανος Γεωργίου που με το Semog Bravo Sport κατέκτησε την 6η θέση γενικής και πρώτη θέση στην RCK1 ενώ στην 7η θέση τερμάτισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης με Mitsubishi Lancer EVO7. 

Από εκεί και πέρα ακολουθεί ο Μιλτιάδης Μιλτιάδους όγδοος παίρνοντας και την νίκη στην RCK2 με Speedcar Wonder , ο Λάμπρος Ιωαννίδης ένατος και πήρε την πρωτιά στην RC2 με EVO9 και ο Λούκας Χριστοφόρου δέκατος με ακόμα ένα Semog Bravo Sport. 

Ακολουθούν οι Κύρος Γεωργίου (SpeedCar Wonder) , Μάριος Παναγιώτου (Mitsubishi Lancer EVO9) , Γεώργιος Γεωργίου (Edge Competition) , Φαίδωνας Ιάσωνος (Semog Bravo Sport) και Γιάννος Ιωάννου (Mitsubishi Lancer EVO6) .



 Τον αγώνα τερμάτισαν επίσης οι Νικόλας Χούτρης , Νικόλας Ρεπάς , Κωνσταντίνος Γεωργίου που ήταν ο κορυφαίος μεταξύ των Novice οδηγών δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία , Harut Khatchatrian , Ανδρέας Χριστοφόρου , Κυριάκος Γεωργίου , Χάρης Ιωάννου και πρώτος στην RCS1 , Χρίστος Ιορδάνους/Ηλίας Χατζηλύκου και πρώτοι στην RCS3 , Σωκράτης Παπαναστασίου και Γιάννης Φανή.

 Τον αγώνα δεν ολοκλήρωσαν για διάφορους λόγους οι Ευαγόρας και Αχιλλέας Κούλουρος και Μάριος Ποταμού. Σύντομα αναμένετε να αναρτηθεί το βίντεο του αγώνα καθώς επίσης και οι φωτογραφίες στο Facebook!