About

Kampos RallySprint 2023:PREVIEW

 Ο επόμενος γύρος του παγκυπρίου πρωταθλήματος ταχύτητας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου από το σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου.Το Κάμπος Ράλισπρίντ στην περιοχή Παραλιμνίου θα είναι μήκους 2,6 χιλιομέτρων.Η δοκιμαστική διαδρομή είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί ενώ ακολούθος θα πραγματοποιηθούν οι χρονομετρημένες διαδρομές.



Στο σύνολο 30 οδηγοί δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα έτοιμοι να ριχθούν στην μάχη για την επικράτηση!



Με τον αριθμό 1 θα εκκινήσει ο Γιάννος Ιωαννίδης με το Mitsubishi Lancer Evo 7 της RCS2 κατηγορίας, έναν αγώνα που φεύγει νικητής τα τελευταία χρόνια. Άλλοι οδηγοί που θα διαγωνιστούν στην RCS2 και θα επιδιώξουν θέσεις στα ψηλά είναι οι Ευαγόρας και Αχιλλέας Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo 3) , Σταύρος Αντωνίου (Mitsubishi Lancer Evo 7) , Πέτρος Πέτρου (Mitsubishi Lancer Evo 7) , Μάριος Παύλου (Mitsubishi Lancer Evo 7) , Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 6) , Κυριάκος Ιωαννίδης   (Mitsubishi Lancer Evo 7) , Νικόλας Ρεπάς (Mitsubishi Lancer Evo 7) , και Γιάννος Ιωάννου με Mitsubishi Lancer Evo 6!



3 οδηγούς περιλαμβάνει η λίστα συμμετοχών που αγωνίζονται στην RC2 κατηγορία.Αυτοί είναι οι Μάριος Παναγιώτου (Mitsubishi Lancer Evo 9) , Μάριος Ποταμού (Subaru Impreza) , και Λάμπρος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo 9) .



Η RCK1 κατηγορία είναι η πλέον αναπτυσσόμενη που μετρά πολλές και δυνατές συμμετοχές.Ο νικητής των 2 τελευταίων αγώνων Νίκος Θωμά δεν θα μπορούσε να λείπει και με το Semog Bravo Sport θέλει άλλη μια νίκη.Στην ίδια κατηγορία αγωνίζονται επίσης οι Νικόλας Χούτρης (Semog Bravo Sport) , Κύρος Γεωργίου (SpeedCar Wonder) , Φαίδωνας Ιάσωνος (Semog Bravo Sport) , Λούκας Χριστοφόρου (Semog Bravo Sport) , Αντρέας Χριστοφόρου (Yacar 2 Cross) , επιστροφή στους αγώνες για τον Στέφανο Γεωργίου  (Semog Bravo Sport) , και Haroutune Khatchatrian επίσης με Semog Bravo Sport.



Οι Μιλτιάδης Μιλτιάδους (Speedcar Wonder)  και Γιώργος Γεωργίου (Edge Competition) τρέχουν στην κατηγορία RCK2!



Άλλοι οδηγοί που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα είναι στην RCS1 οι Χάρης Ιωάννου (Renault Clio) , Σωκράτης Παπαναστασίου (Seat Ibiza) και Νικόλας Χαραλάμπους (Lada) , και RCS3 Χρίστος Ιορδάνου (Ford Fiesta) . 

Τέλος,στον αγώνα θα δούμε και 3 Novice οδηγούς. Πρόκειτε για τους Γιάννη Φανή (Semog Bravo Sport) , Κωνσταντίνος Γεωργίου (Semog Bravo Sport) και Κυριάκος Γεωργίου (Speedcar Xtrem)

Καλή επιτυχία σε όλους!