About

Kampos RallySprint 2023: Πρώτη φετινή νίκη για τον Γιάννο Ιωαννίδη!

 Ολοκληρώθηκε αισίως το απόγευμα ο 4ος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας όπου έλαβε χώρα στο Παραλίμνι και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κάμπου σε μία ειδική διαδρομή μήκους 2,5 χιλιομέτρων όπου συνδυάζεται τόσο τεχνικά όσο και γρήγορα κομμάτια.




 Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης Όπου με το Mitsubishi Lancer Evo 7 πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στο θεσμό και πλέον το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά ενόψει και του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος.

 Στην δεύτερη θέση γενικής τερμάτισε με ακόμη ένα Mitsubishi Lancer Evo 7 ο Πέτρος Πέτρου ο οποίος προσπάθησε να φύγει με το απόλυτο των βαθμών για ακόμη μία φορά από το Παραλίμνι αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση. 



Το πρώτο του φετινό βάθρο πέτυχε ο Δημήτρης Πιερή οδηγώντας Mitsubishi Lancer Evo 6, πίεσε αρκετά και στο τέλος έφυγε από τον αγώνα με την τρίτη θέση γενικής. 

                                       


Τέταρτος γενικής  τερμάτισε ο Νίκος Θωμά όπου ένα λάθος στην τελευταία στροφή της δεύτερης χρονομετρημένης προσπάθειας με το GandOil Semog Bravo Sport τον άφησε εκτός βάθρου.Αναδείχθηκε όμως νικητής μεταξύ των RCK1 πληρωμάτων!



Στην Πέμπτη θέση γενικής και πρώτος στην RCS2 τερμάτισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo 7. 



Ακολουθούν στην έκτη θέση γενικής και πρώτος στην RC2 Σταύρος Αντωνίου με Mitsubishi Lancer Evo 10, στην έβδομη θέση και πρώτος στην RCK2 Μιλτιάδης Μιλτιάδους οδηγώντας Speedcar Wonder, στην όγδοη θέση με Mitsubishi Lancer Evo 9 τερμάτισε ο Λάμπρος Ιωαννίδης όπου ολοκλήρωσε μόνο ένα χρονομετρημένο πέρασμα, στην ένατη θέση γενικής τερμάτισε ο Λούκας Χριστοφόρου με Semog Bravo Sport.


Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Στέφανος Γεωργίου με ακόμη ένα Semog Bravo Sport. Ακολουθούν οι Μάριος Παύλου με Mitsubishi Lancer Evo 7, Κύρος Γεωργίου με ακόμη ένα GandOil Semog Bravo Sport, Φαίδωνας Ιάσωνος οδηγώντας Semog Ares Sport, Νικόλας Χούτρης στο τιμόνι του Semog Bravo Sport, Μάριος Παναγιώτου με Mitsubishi Lancer Evo 9.



 Στην 16η θέση γενικής και πρώτος στην κατηγορία Novice ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Κωνσταντίνος Γεωργίου με Semog Bravo Sport, ενώ τον ακολουθούν οι Γιώργος Γεωργίου Edge Competition, Ανδρέας Χριστοφόρου οδηγώντας Semog Bravo Sport. 



Μοναχικό αγώνα στην RCL1 έκανε ο Άκης Έλληνας όπου ολοκλήρωσε με το Ford Fiesta Dytko στην 19η θέση γενικής. Την 20άδα ολοκλήρωσαν οι Μάριος και Μαυρουδής Ποταμού με Subaru Impreza. Το σημερινό αγώνα ολοκλήρωσαν επίσης ο Harut Khachatrian με Semog Ares Sport, Κυριάκος Γεωργίου με Speedcar Extreme, Βασίλης Κυριακού οδηγώντας Speedcar Extreme, πρώτοι RCS1 ολοκλήρωσαν οι Άγγελος και Ανδρέας Ξενοφώντος με Peugeot 206, Μάριος Αντωνίου στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo 3, Νικόλας Νικολαΐδης οδηγώντας Volkswagen Golf, Σωκράτης Παπαναστασίου με Seat Ibiza.



 Μοναχικό αγώνα έκανε στην RC5 ο Αργύρης Σταυρού όπου τερμάτισε στην 28η θέση γενικής.



 Τέλος ο Σοφοκλής Μιχαήλ οδηγώντας Volkswagen Golf τερμάτισε στην 29η θέση γενικής.

Kampos RallySprint 2023-Video by GandOil Cyprus