About

Tulip E-Rally 2023:Νικητής ο Αλέκος Χριστοδούλου!

 Ολοκληρώθηκε ο 4ος γύρος στο πρωτάθλημα E-Sport της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου που διεξήχθει από την 1-8 Οκτωβρίου σε 7 γρήγορες χωμάτινες ειδικές με ονομασία Tulip E-Rally στο Dirt Rally 2.0! 


Στον τελευταίο αγώνα με την νίκη έφυγε ο Αλέκος Χριστοδούλου που μαζί με τους βαθμούς της νίκης πήρε και το απόλυτο στην Power Stage!Ο συνολικός του χρόνος μέσα από τις ειδικές ήταν 31 λεπτά και 46.1 δευτερόλεπτα!

 Το βάθρο του αγώνα συμπλήρωσαν οι Λούκας Χαϊραλλάς με διαφορά 9.3 δευτερολέπτων από τον πρώτο και Παρασκευάς Παρασκευά 17.4 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή!

 Ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Παύλου, Νικόλας Παρασκευά , Ανδρέας Βαρνακκίδης , Θεόδωρος Θεοχάρους , Γιώργος Γεωργίου , Κυριάκος Χριστοδούλου, Δημήτρης Πιερή , Λούκας Αυξεντίου και Ανδρέας Κωνσταντινίδης που τερμάτισαν τον αγώνα! 



Απομένουν άλλοι δυο γύροι για την ολοκλήρωση του θεσμού που αγκαλιάστηκε θερμά από τους λάτρης του Esport και ο πολύ γρήγορος Λούκας Χαϊραλλάς έχει 133 βαθμούς έναντι 95 του τελευταίου νικητή στο Tulip E-Rally Αλέκου Χριστοδούλου.Τρίτος στο πρωτάθλημα βρίσκετε ο Παρασκευάς Παρασκευά με 80 βαθμούς! Ο επόμενος αγώνας θα ξεκινήσει στις 5/11/2023.