About

Stavrovouni RallySprint 2024: Ξανά νίκη για τον Πέτρο Πέτρου!

 Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το Stavrovouni RallySprint 2024 στην γνωστή ειδική διαδρομή που συνδιάζει ταχύτητα και τεχνική! Και όπως αποδείχθηκε και ταχύτητα και τεχνική είχαν οι οδηγοί που βρέθηκαν σήμερα στον αγώνα καθώς χάρισαν ωραία περάσματα!



 Νικητής από τον αγώνα έφυγε ο Πέτρος Πέτρου με Mitsubishi Evo 7 που έκανε το 2 στα 2 στον φετινό θεσμό και βλέπει ήδη τον επόμενο αγώνα! Με χρόνο 1:29.04 που έγραψε στο πρώτο πέρασμα ήταν αρκετό να του χαρίσει την πρωτιά χωρίς να κάνει άλλο πέρασμα! Σημαντικοί βαθμοί για την ολοκλήρωση του μεγάλου στόχου του Πέτρου! 



Στην δεύτερη θέση γενικής τερμάτισε ο Λούκας Χριστοφόρου με Semog σταματώντας τα ρολόγια στο 1:29.13 μια ανάσα πίσω από την πρωτιά! Δεύτερο συνεχόμενο πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Λούκα ανεβαίνει σημαντικά και βλέπει την συνέχεια με αισιοδοξία!



 Στην εκπληκτική τρίτη θέση τερμάτισε ο νεαρός Κωνσταντίνος Γεωργίου γράφοντας και χρόνο 1:29.29! Ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα κόντρα σε σκληρό ανταγωνισμό από το αν κρίνει κανείς ότι ο Κωνσταντίνος έχει λιγότερο από ένα χρόνο ενεργής ενασχόλησης με το άθλημα, και εις ανώτερα!!

 Τέταρτη θέση γενικής και πρώτος RCK1 γνώρισε ο Γιώργος Χατζησάββας με Semog που πετυχαίνοντας χρόνο 1:29:59 ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε ο γρήγορος Νικόλας Χούτρης με άλλο ένα Semog και χρόνο 1:30.05. 

Στην έκτη θέση και πρώτος RCS2 τερμάτισε ο Ηλίας Πιερή με Mitsubishi Lancer EVO6 ενώ στην έβδομη ο Στέφανος Γεωργίου με Semog. 

O Λάμπρος Ιωαννιδης με Mitsubishi Lancer EVO τερμάτισε όγδοος και πρώτος RC2 , ο Μάριος Παναγιώτου με EVO9 έννατος και ο Κυριάκος Γεωργίου με Speedcar Xtrem δέκατος. 

Στην RCK2 κατηγορία επικράτησε ο Ανδρέας Χριστοφόρου με Semog , στην RCS1 ο Μιχάλης Διομήδους με Honda, στην RCS3 ο Θωμάς Θεοφάνους με Peugeot 206 , στην RC4 ο Παναγιώτης Ξενοφώντος με Honda , στην Novice ο Χρίστος Χούτρης με Semog , στην RCT1 ο Ρίκκος Παναγιώτου με Suzuki Vitara και στην RC5 οι Αργύρης Σταύρου/Γιώργος Γεωργίου με Suzuki Swift.