About

Stavrovouni RallySprint 2024: Preview

 Διεξάγεται αυτή τη Κυριακή 10 Μαρτίου ο 2ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στο Σταυροβούνι σε μια ειδική μήκους 2,18 χιλιομέτρων! Η έναρξη της δοκιμαστικής διαδρομής είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί ενώ ακολούθως θα διεξαχθούν τα χρονομετρημένα περάσματα από τους οδηγούς! Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 36 οδηγοί όπου είναι έτοιμοι να τα χαρίσουν ωραία περάσματα!



Η RCS2 κατηγορία συγκεντρώνει συμμετοχές που έχουν σημαντικές πιθανότητες νίκης! Αναφερόμαστε στους Πέτρο Πέτρου (Mitsubishi Lancer Evo 7) , Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 6) , Μάριο Παύλου (Mitsubishi Lancer Evo ) , Ηλίας Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 6) , Κυριάκο Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo ) , Ευαγόρα Κούλουρος (Mitsubishi Lancer Evo 3) .



Επίσης η εν λόγο κατηγορία συγκεντρώνει και άλλες συμμετοχές που θα κτυπήσουν ψηλές θέσεις , πρόκειτε για τους Σταύρο Υπερμάχου (Mitsubishi Lancer Evo 7) , Sadik/Buse Bilsimer (Mitsubishi Lancer Evo 8) και Κώστα Παύλου(Mitsubishi Lancer Evo )!



Στην RC2 κατηγορία θα αγωνιστούν οι πάντα μαχητικοί Λάμπρος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo ) και Σταύρο Αντωνίου (Mitsubishi Lancer Evo 10 R4 ) που θα ψάξουν την νίκη στην κατηγορία τους και όχι μόνον! Με το μοναδικό Subaru του αγώνα θα αγωνιστεί ο Μάριος Ποταμού ενώ με ένα εννιάρι θα τρέξει ο Μάριος Παναγιώτου!



Πολλά θα είναι και σε αυτό τον αγώνα τα Crosscars που χαρίζουν άλλη νότα στον αγώνα! Έτοιμοι για μάχη είναι οι Στέφανος Γεωργίου και Λούκας Χριστοφόρου και οι δύο με Semog που θα ψάξουν νίκες στις κατηγορίες τους! Το έργο τους θα θελήσουν να κάνουν δύσκολο οι Νικόλας Χούτρης , Harut Khatchatrian , Ανδρέας Χριστοφόρου , Κυριάκος Γεωργίου , George Χατζησάββας , Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Σωκράτης Φανή και Κωνσταντίνος Γεωργίου!



Μοναχικό αγώνα θα κάνει στην RC4 ο Παναγιώτης Ξενοφώντος με Honda και στην RC5 ο Αργύρης Σταύρου/Γιώργος Γεωργίου με Suzuki.



Η RCS1 κατηγορία συγκέντρωσε 6 συμμετοχές. Αυτοί είναι οι Άγγελος Ξενοφώντος (Peugeot 206) , Γιαννάκης Ιωάννου (Opel Astra) , Χρίστος Ιορδάνους/Ηλίας Χατζηλύκος (Ford Fiesta) , Σοφοκλης Μιχαήλ (VW Golf) , Μιχάλης Διομήδους (Honda Civic) και Κλείτος Διομήδους (Peugeot 306)  .



2 οδηγούς θα δούμε στην RCS3 και αναφερόμαστε στους Θωμά Θεοφάνους (Peugeot 206) και Παναγιώτης Ηράκλη/Ηλίας Ηλία με Opel Corsa!



Στον αγώνα θα δούμε και 2 Suzuki Vitara στην RCTμε οδηγούς τους Ρίκκο Παναγιώτου και Φώτη Ιωάννου.

Στην Novice θα αγωνιστεί ένας οδηγός και αυτός είναι ο Χρίστος Χούτρης.

Καλή επιτυχία σε όλους!