About

East Safari Rally 2024: Θρίαμβος για Γιώργο και Παύλο Εγγλέζου!

 Ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου! Παρακολουθήσαμε γρήγορα περάσματα , σκληρές μάχες με τα χρονόμετρα με έντονο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία ειδική διαδρομή!



Μεγάλοι νικητές του αγώνα οι Γιώργος και Παύλος Εγγλέζου που παρακολουθήσαμε τα περάσματά τους με κομμένη την ανάσα! Το ήθελαν και έκαναν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους! Ήταν γρήγοροι στα σημεία που έπρεπε και με μαεστρική οδήγηση του Mitsubishi Lancer EVO 9 αναδείχθηκαν κορυφαίοι του αγώνα 10 χρόνια μετά την τελευταία τους επικράτηση ξανά σε East Safari Rally!



Στο μόλις δεύτερο τους East Safari Rally ως πλήρωμα Κωνσταντίνος Σιώφερος και Κύρος Γεωργίου ήταν εξαιρετικοί με το Mitsubishi Lancer Evo 10 και κατέλαβαν την δεύτερη θέση γενικής μόλις 9.8 δευτερόλεπτα πίσω από τον ανταγωνισμό. Κέρδισαν και 2 ειδικές διαδρομές σήμερα κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους και με αυτή την εμφάνιση σίγουρα αφήνουν υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας!



Στην τρίτη θέση γενικής τερμάτισαν οι Πρόδρομος Προδρόμου /Γιαννάκης Ιωάννου με Mitsubishi Lancer Evo 7 18.1 δευτερόλεπτα πίσω από την πρωτοπορία! Ξεκίνησαν πολύ καλά την μέρα όμως μία άτυχη στιγμή στην SS3 τους ανάγκασε να χάσουν σημαντικό χρόνο. Δεν τα έβαλαν κάτω συνέχισαν και ανέβηκαν στο τρίτο ψηλότερο σκαλί του βάθρου νικώντας και την Χαλοσπιτιά 3!



 Ιδιαίτερα ορεξάτοι και σήμερα οι Σταύρος Αντωνίου με συνοδηγό τον Δημήτρη Πιερή στο τιμόνι του Mitsubishi Lancer Evo 10 που πάλεψαν και η ολοκλήρωση του αγώνα τους βρίσκει στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτο RC2 πλήρωμα!



Στην εκπληκτική πέμπτη θέση γενικής και πρώτο δικίνητο πλήρωμα RCS1 τερμάτισαν τον αγώνα τους οι Θωμάς Θεοφάνους/Άγγελος Ξενοφώντος που οδήγησαν στο όριο το Peugeot 106 , ενώ την έκτη θέση γενικής και πρώτη στην RC4 πήραν οι Γιαννάκης Τζιώρτζής/Σωτήρης Κασέτας με Ford Fiesta σε ένα αγώνα που τους αρέσει!



Έβδομοι γενικής στο τιμόνι του Peugeot 206 τερμάτισαν οι Χρύσος Παντελή/Τούλης Αριστοδήμου , όγδοδοι οι Μιχάλης Σοφοκλέους/Ανδρέας Ξενοφώντος με VW Golf , έννατοι και πρώτοι RC5 οι Αργύρης Σταύρου/Βασίλης Κυριάκου με Suzuki swift ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ευάγγελος Παναγιώτου/Μάριος Ποταμού με Hyundai Accent!



Τον αγώνα κατάφεραν να τερματίσουν και οι Ανδρέας Παναγιώτου/Στέλιος Φοινιώτης (Mitsubishi Lancer Evo 7) που τερμάτισαν και πρώτοι RCS2 , Σωτήρης Πετρακίδης/Μιχάλης Χαριλάου (Ford Fiesta) και Φώτης Ιωάννου/Παναγιώτης Ηρακλέους με Suzuki Vitara που ήταν και πρώτοι στην RCT1!



Τερματισμό γνώρισαν και οι MIXED Ευάγγελος Ρούσος /Πέτρος Πίττας με Mitsubishi Lancer Evo 3 και οι NOVICE Χάρης Μαμαντόπουλος/Ανδρέας Τσέλεπος με Ford Fiesta!

Τον αγώνα δεν ολοκλήρωσαν για διάφορους λόγους οι Άκης Έλληνας με συνοδηγό τον Γιώργο Πουγούκα και αυτοκίνητο Ford Dytko , Νίκος Δαμιανού με τον Κωνσταντίνο Μιλτιάδους με Mitsubishi Lancer Evo 7 και Σταύρος Σταύρου/Ελπιδοφόρος Ελπιδοφόρου επίσης με Mitsubishi Lancer Evo7

Οι φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα θα αναρτηθεί σύντομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της σελίδας μας! 

FINAL RESULTS