About

OFA RallySprint 2024: Νίκη για τον Κώστα Ζήνωνος!

 Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το ΟΦΑ ράλι Σπριντ στην Κοκκινοτριμιθιά μια ειδική 3.5 χιλιομέτρων και ένας αγώνας που πρόσφερε ωραία περάσματα! 


Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κώστας Ζήνωνος (Mitsubishi Lancer Evo10) που επικράτησε έναντι των αντιπάλων του κάνοντας ωραία περάσματα! Να τονιστεί ότι δεν έκανε δεύτερο χρονομετρημένο πέρασμα! 


Δεύτερος γενικής ολοκλήρωσε ο Μιχάλης Ποσείδιας (Mitsubishi Lancer Evo10) αφού με το έμπειρο οδηγημά του κλείδωσε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα! 


Στην τρίτη θέση γενικής τερμάτισε ο εντυπωσιακός Μιλτιάδης Μιλτιάδους με SpeedCar Wonder έχοντας και ατυχία στο δεύτερο χρονομετρημένο πέρασμα.Η διαφορά των πρώτων τριών ήταν μικρότερη του ενός δευτερολέπτου! 


Στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτος στην RCS2 τερμάτισε ο θεαματικός Σωκράτης Σωκράτους με Subaru ενώ πέμπτη θέση γενικής και πρώτοι RCL1 τερμάτισε ο ισραηλίτης Yaron Nada με συνοδηγό τον Άγγελο Μακρίδη στο τιμόνι του Mitsubishi Mirage! 



Στην έκτη θέση γενικής και πρώτος RC2 τερμάτισε ο Γιώργος Νέστορως (Mitsubishi Lancer Evo10) ενω την έβδομη έλαβαν οι Χρίστος Χριστοδούλου/Ανδρέας Ανδρέου με Subaru Impreza!



 Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Κώστας Λαός όγδοος με Mitsubishi Lancer Evo9 , Χριστάκης Κοκιάς έννατος επίσης με Mitsubishi Lancer Evo9 και Χριστόδουλος Χριστοδούλου δέκατος με Honda Civic και πρώτος στην RCS1! 



Την RCT1 κατηγορία νίκησε ο Ρίκος Παναγιώτου με Suzuki Vitara! Τερματισμό γνώρισαν επίσης και οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Κυριάκος Νικολεττή (Mitsubishi Lancer Evo 6) , Μάριο Αντωνίου (Mitsubishi Lancer 3) και Στέλιος Ζάκου (Toyota Starlet).

Video του αγώνα