About

Mathiatis RallySprint 2024: 3 στα 3 ο Πέτρου!

 


Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το ράλι Σπριντ Μαθιάτη με την συμμετοχή πολλών πληρωμάτων και έντονη μάχη για την επικράτηση σε κάθε κατηγορία! Την νίκη του αγώνα πήρε ξανά ο Πέτρος Πέτρου (Mitsubishi Lancer Evo 7) χωρίς να κάνει δεύτερο χρονομετρημένο πέρασμα γράφοντας χρόνο 1:46.53!



 Στην δεύτερη θέση γενικής ολοκλήρωσε ο Ηλίας Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 6) κάνοντας γρήγορα και εντυπωσιακά πληρώματα και σταματώντας τα ρολόγια στο 1:47.11 . 



Μια ανάσα πίσω και συγκεκριμένα με χρόνο 1:47.12 τερμάτισε ο Λάμπρος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo 9) που δείχνει να ανεβαίνει αγώνα με αγώνα! 



Άλλη μια ανάσα πίσω του και με χρόνο 1:47.14 πήρε την τέταρτη θέση και πρώτος στην RCS2 ο Γιώργος Πολυκάρπου (Mitsubishi Lancer Evo 3) στην επιστροφή του στους αγώνες! Την πεντάδα συμπλήρωσε ο Γιάννος Ιωαννίδης (Mitsubishi Lancer Evo 7) που απόλαυσε τον αγώνα!



 Έπειτα την έκτη θέση γενικής κατέλαβε ο Δημήτρης Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 6) ενώ την έβδομη και πρώτη στην RCK1 ο Νικόλας Χούτρης με Semog! Την δεκάδα συμπλήρωσαν άλλα 3 Semog , πρόκειτε για τους όγδοο Γιώργο Χατζησάββα , τον έννατο Στέφανο Γεωργίου και τον δέκατο Κωνσταντίνο Γεωργίου!



 Την νίκη στην RC2 έλαβε ο Μάριος Παναγιώτου (Mitsubishi Lancer Evo 9) μαζί και την 13η θέση γενικής , την νίκη στην RCK2 ο Λούκας Χριστοφόρου (Semog) μαζί και την 15η θέση γενικής.



 Νικητής στην RC4 κατηφοριά αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Ξενοφώντος (Honda Civic) παίρνοντας και την 20η θέση γενικής , ο Θωμάς Θεοφάνους (Peugeot 106) νίκησε στην RCS3 και τερμάτισε 22ος γενικής. 



Νίκη για τον Μιχάλη Διομήδους (Honda Civic) στην RCS1 και 23η θέση γενικής.



 Οι Άκης Έλληνας/Γιώργος Πουγιούκκας με Ford Fiesta Dytco ήταν πρώτοι στην RCL1 και 25οι γενικής ενώ ο Αργύρης Σταύρου με Suzuki νίκησαν την RC5 κατηγορία και κατέλαβαν την 30η θέση γενικής. 



Τέλος, νίκη στην Novice κατηγορία πήραν οι Μιχάλης Πάμπουκας/Αρέστης Χιλίδης με Peugeot!

Video του αγώνα