About

OFA RallySprint 2024:Preview

 Με το ΡάλιΣπριντ στην Κοκκινοτριμιθιά ξεκινά η δράση στο πρωτάθλημα ταχύτητας του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου με διοργανωτή τον ΟΦΑ που διεξάγεται την Κυριακή 21 Απριλίου σε ειδική 3.5 χιλιομέτρων! 



Στις 09:45 το πρωί θα γίνουν αναγνωρίσεις της ειδικής ενώ 10:10 το αναμένετε να ξεκινήσει η δοκιμαστική διαδρομή και ακολούθος θα γίνουν τα χρονομετρημένα περάσματα.



 Στον αγώνα θα παρευρεθούν 15 οδηγοί έτοιμοι να παλέψουν για την διάκριση! Την νίκη θα διεκδικήσουν οι Κώστας Ζήνωνος (Mitsubishi Lancer Evo 10) , Μιχάλης Ποσείδιας (Mitsubishi Lancer Evo 10) , Σωκράτης Σωκράτους (Subaru Impreza) , Χρίστος Χριστοδούλου/Ανδρέας Ανδρέου (Subaru Impreza) Γιώργος Νέστωρος (Mitsubishi Lancer Evo 10) που έχουν σημαντικές πιθανότητες επικράτησης. Ο Μιλτιάδης Μιλτιάδους έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει πολλά με το Speedcar wonder του! 


Με τετρακίνητα αγωνιστικά θα δούμε και τους Μάριο Αντωνίου (Mitsubishi Laner) , Yaron Nadav/Άγγελο Μακρίδη (Mitsubishi Mirage) , Χριστάκη Κοκία (Mitsubishi Lancer) , Κώστα Λαό (Mitsubishi Lancer Evo9) και Χριστόδουλο Χριστοδούλου/Κυριάκο Νικολεττή (Mitsubishi Lancer Evo 6) που θα ψάξουν ένα καλό αποτέλεσμα. 



Στον αγώνα θα παρευρεθούν επίσης και οι Χριστόδουλος Χριστοδούλου (Honda Civic) , Ρίκος Παναγιώτου (Suzuki Vitara) , Στέλιος Ζάκου (Toyota Starlet) και Μάριος Ζάκου με VW golf. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!