About

Alassa HillClimb 2024:Ο Λούκας Χριστοφόρου κορυφαίος όλων!

 Ολοκληρώθηκε νωρίτερα με επιτυχία ο πρώτος γύρος του Παγκύπριου πρωταθλήματος ανάβασης μια διοργάνωση από το σωματείο Time Attack Cyprus μέλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Παρακολουθήσαμε ωραία περάσματα και θεαματικά που πρόσφεραν οι οδηγοί στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στην ειδική διαδρομή στην Άλασσα.



 Ήταν το ακλόνητο φαβορί και το απόδειξε στην ειδική διαδρομή, ο λόγος για τον Λούκα Χριστοφόρου που με το Talex του πραγματοποίησε εντυπωσιακά περάσματα που επικράτησε σε όλα τα περάσματα και νίκησε τον αγώνα!


Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο πάντα γρήγορος Κύρος Γεωργίου με το Cross Kart αποδεικνύοντας ξανά ότι είναι εξίσου καλός και στην άσφαλτο! 



Τρίτος γενικής τερμάτισε ο Χρίστος Πολυκάρπου στο τιμόνι του BMW E36 M3 μόλις 1 δευτερόλεπτο πίσω από την δεύτερη θέση πραγματοποιώντας ωραίες κούρσες. Τέταρτος γενικής και πρώτος RCK2 τερμάτισε ο Ανδρέας Χριστοφόρου με το άλλο Cross Kart του σημερινού αγώνα ενώ πέμπτος γενικής και πρώτος RCE2 τερμάτισε ο Αργύρης Μπέλου με Toyota Corolla!



 Στην έκτη θέση γενικής ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Χρίστος Παναγιώτου Πικκής με Mitsubishi ενώ έβδομος και πρώτος RCE1 τερμάτισε στο τιμόνι του Nissan Pulsar ο Αβράμης Αβραάμ!



 Στην όγδοη θέση και πρώτη στην RCS2 τερμάτισε ο Φώτος Φωτιάδης με Mitsubishi ενώ πρωτιά κατέκτησε και ο Μήνας Μήνα στην RCS1 με Mazda που συνοδεύτικε με ένατη θέση γενικής! Την δεκάδα του αγώνα συμπλήρωσε ο Στέλιος Κυθρεώτης με Honda Civic. Την πρωτιά στην RCS3 κατηγορία κατέκτησε ο Αργύρης Σταύρου με Suzuki Swift ! Τερματισμό επίσης γνώρισαν οι Γιάννος Καδής (Honda Civic) , Χάρης Περίκος (Honda Integra) , Μάριος Κωνσταντινίδης (VW Golf) , Αλέξης Πρόξενου (Mitsubishi Lancer) , Κυριάκος Κουδουνιάς (Renault Clio) , Ευτίχιος/Ηλίας Τρύφωνος (Mitsubishi Lancer) , Γιάννης Εγγλέζου (Honda Civic) , Φρατζέσκος Κέκκουρι (Subaru Impreza) , Μάριος Σεβαστίδης (Mini Cooper) , και Νικόλας Χαραλάμπους με Lada!

Video του αγώνα