About

Finikoudes Larnaca Rally 2024: 2 στα 2 για τους Γαλαταριώτη/Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Φοινικούδες Λάρνακα Ράλι , μια διοργάνωση της Λέσχης Αυτοκινήτου Λάρνακας!


 Νικητές και στον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι του Κυπριακού Σύνδεσμου Αυτοκινήτου αναδείχθηκαν οι Σίμος Γαλαταριώτης - Αντώνης Ιωάννου. Το πλήρωμα του Volkswagen Polo R5 κέρδισε όλες τις ειδικές του διήμερου αγώνα και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα παίρνει ακόμα μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας. 


Συνέχεια στα καλά αποτελέσματα για το Hyundai i20 R5 με πλήρωμα τους Παναγιώτη Γιάγκου - Άριστο Νικολάου. Το δίδυμο εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή διαφορά που απέκτησε από τους Ζήνωνος - Χριστοφή και έτσι με σταθερό και γρήγορο ρυθμό στις σημερινές ειδικές διαδρομές ανέβηκαν στο τέλος στην δεύτερη θέση γενικής και συνάμα δεύτερο θετικό αποτέλεσμα στην φετινή χρονιά!


Αντεπίθεση στις σημερινές διαδρομές έκαναν οι Κώστας Ζήνωνος - Φάνος Χριστοφή με το Citroen DS3 R5, με στόχος να καλύψουν τη χθεσινή διαφορά από τους Γιάγκου - Νικολάου. Στο τέλος κατέλαβαν την τρίτη θέση γενικής με μια μικρή διαφορά, όπου είναι και το πρωτό τους βάθρο για τη φετινή χρονιά. Κρατούν τους πολύτιμους βαθμούς και τα εντυπωσιακά περάσματα και βλέπουν ήδη την συνέχεια!



 Στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτοι στην RC2 τερμάτισαν οι Μιχάλης Ποσείδιας - Ανδρέας Χρυσοστόμου. Το πλήρωμα του Mitsubishi Lancer Evo 10 ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό από την πρώτη ειδική της ημέρας ενώ στην πέμπτη θέση γενικής τερμάτισαν οι Κώστας Λαός - Μιχάλης Στυλιανού με το κίτρινο Mitsubishi Lancer Evo 9.


Στην έκτη θέση γενικής και πρώτοι στην RCS2 ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι Σωκράτης Σωκράτους - Γιάννος Ευριπίδου . 



Με σύνθημα "Τρέχουμε για τους μικρούς ήρωες" στο αγωνιστικό , οδήγησαν μαεστρικά το Subaru Impreza πετυχαίνοντας τους στόχους τους .


Στην έβδομη θέση γενικής τερμάτισαν οι Άγγελος Πετρίδης - Κύπρος Χριστοδούλου (Mitsubishi Lancer Evo 9), στην όγδοη οι Χρίστος Χριστοδούλου - Ανδρέας Ανδρέου (Subaru Impreza), στην ένατη οι Γιώργος Νέστωρος - Γιάννος Καλλής (Mitaubishi Lancer Evo 10), ενώ στην δέκατη θέση γενικής ολοκλήρωσαν οι Χριστόδουλος και Σταύρος Χριστοδούλου με Honda Civic κατακτώντας και την πρωτιά στην RCS1!



Τερματισμό γνώρισαν επίσης οι Γιάγκος Γιάγκου - Παναγιώτης Γεωργίου (Mitsubishi Lancer Evo 9) , Χρίστος Σκορδής - Κώστας Νικηφόρου (Ford Fiesta R1) που κατέκτησαν την πρώτη θέση στην RC5 , Μάριος Αντωνίου - Πέτρος Πίττας (Mitsubishi Lancer Evo3) , Ανδρέας Νικολάου - Μανώλης Μανώλη (Suzuki Vitara) και πρώτοι στην RCT1 , Χριστόδουλους Χριστοδούλου - Κυριάκος Νικολέττη (Mitsubishi Lancer Evo7) , Νικόλας Κυριάκου - Γιώργος Ζαπούρης (Honda Civic) .


                                          

Τερματισμό πέτυχε και το Mixed γυναικείο πλήρωμα Μαρία Χατζηγεωργίου - Μαρία Παπανδρέου με άλλο ένα Honda Civic !