About

Finikoudes Larnaca Rally 2024: Στην πρώτη θέση οι Γαλαταριώτης και Ιωάννου!

 Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα στο Φοινικούδες Λάρνακα ράλι 2024 με ωραίες κούρσες από τους οδηγούς!



 Στην πρώτη θέση με την συμπλήρωση των πρώτων τεσσάρων ειδικών βρίσκονται οι Σίμος Γαλαταριώτης/Αντώνης Ιωάννου με VW Polo που κέρδισαν όλες τις σημερινές ειδικές! 



Στην δεύτερη θέση βρίσκονται οι Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου με Hyundai I20 R5 1 λεπτό και 03.1 δευτερόλεπτα πίσω ενώ την τριάδα συμπληρώνουν Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή με Citroen DS3 R5 με διαφορά 1 λεπτό και 27.3 δευτερόλεπτα πίσω από την πρωτοπορία.



 Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Κώστας Λαός/Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVO 9 που οδήγησαν γρήγορα σε ειδικές που τους αρέσουν ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Μιχάλης Ποσείδιας/Ανδρέας Χρυσοστόμου με Mitsubishi Lancer EVO10 με την διαφορά τους να βρίσκεται στα 2 δευτερόλεπτα! 


Από εκεί και πέρα ακολουθούν 6οι οι Σωκράτης Σωκράτους/Γιάννος Ευριπίδου οδηγώντας Subaru Impreza , 7οι οι Άγγελος Πετρίδης/Κύπρος Χριστοδούλου με Mitsubishi Lancer EVO 9 και 8οι Χρίστος Χριστοδούλου/Αντρέας Αντρέου.



 Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Γιώργος Νέστορος/Γιάννος Καλλή και Γιάγκος Γιάγκου/Παναγιώτης Γεωργίου με Mitsubishi Lancer EVO9 ! Πρώτο δικίνητο αγωνιστικό είναι οι Χρίστος Σκορδής/Κώστας Νικηφόρου με Ford Fiesta R1. Αύριο αναμένουμε μάχες με τα χρονόμετρα στις εναπομένουσες 4 ειδικές!