About

Pissouri HillClimb 2024: Preview

Συνέχεια στο πρωτάθλημα αναβάσεων έχουμε αυτή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου με την Ανάβαση στο Πισσούρι να αποτελεί τον τρίτο γύρο του θεσμού. Την διοργάνωση του αγώνα έχει το σωματείο Time Attack Cyprus. Το μήκος της ειδικής ανέρχεται στα 2.5 χιλιόμετρα . Η δοκιμαστική διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί ενώ στην συνέχεια θα ξεκινήσουν τα χρονομετρημένα περάσματα. 


Όσο αφορά τις συμμετοχές του αγώνα ανέρχονται σε 15.
 Με τον αριθμό 1 θα εκκινήσει ο Λούκας Χριστοφόρου με το Talex που θα επιδιώξει να συνεχίσει το απόλυτο και να φύγει από ακόμη ένα αγώνα νικητής. Τις δίκες τους πιθανότητες έχουν και οι Denner/Topcu με Mitsubishi Lancer Evo 6 όπως και ο Αβράμης Αβραάμ με το πανέμορφο  Nissan Pulsar. 



Ο Φώτος Φωτιάδης με Mitsubishi Lancer Evo 3 ετοιμάζεται για ακόμη μια καλή εμφάνιση, ενώ από τον αγώνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Χρίστος Πολυκάρπου ο οποίος με το γνωστό BMW E36 είναι πάντα έτοιμος για όλα. Έτοιμοι για ένα καλό αποτέλεσμα στις κατηγορίες τους είναι και οι Στέλιος Κυθρεώτης (Honda Civic), Χρίστος Παναγιώτου (Mitsubishi Lancer Evo 3), Ρογήρος Λιασίδης - Λούκας Λιασίδης (Mitsubishi Lancer Evo 7), Γιάννος Καδής (Honda Civic) και Αργύρης Μπέλου (Toyota Corolla GT4). 



Τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους οδηγοί όπως Χάρης Πέρικκος (Honda Civic), Ανδρέας Χριστοφόρου (Cross Kart), Αλέξης Προξενου (Mitsubishi Lancer Evo 6), Λέανδρος Μιχαήλ (Nissan Pulsar GTiR), Ορέστης Αγαθοκλέους – Πέτρος Μιχαήλ (Ford Escort). Στην φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την λίστα συμμετοχών του αγώνα.