About

Pissouri HillClimb 2024: Ξανά νίκη για τον Λούκα Χριστοφόρου!

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι ο τρίτος γύρος στο Παγκύπριο πρωτάθλημα αναβάσεων στο Πισσούρι! Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Λούκας Χριστοφόρου με Talex! Ήταν μια άνετη επικράτηση έναντι των αντιπάλων του και με συνολικό χρόνο 3:21.76 έφυγε νικητής και έκανε το 3 στα 3 !



 Για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις έγιναν σπουδαίες μάχες καθόλη την διάρκεια του αγώνα!



 Στην δεύτερη θέση γενικής ολοκλήρωσε ο Αβράμης Αβραάμ με Nissan Pulsar και με συνολικό χρόνο 3:30.64! 



Την τρίτη θέση του βάθρου κατέκτησε στο τελευταίο χρονομετρημένο πέρασμα ο Χρίστος Πολυκάρπου και με αγωνιστικό BMW E36 M3 που ολοκλήρωσε την προσπάθεια του με χρόνο 3:31.16! 



Με χρόνο 3:32.05 τερμάτισε στην τέταρτη θέση ο Φώτος Φωτιάδης με Mitsubishi Lancer Evo 3 ενώ κατέκτησε την πρωτιά και στην RCS2 κατηγορία!



 Την πρώτη θέση στην κατηφοριά RCK2 έλαβε ο Ανδρέας Χριστοφόρου με CrossKart και την πέμπτη θέση γενικής.

 Ακολουθεί εκτός ο Αλέξης Προξένου με Mitsubishi Lancer Evo VI που πήρε και την πρωτιά στην RCE2. Τις υπόλοιπες θέσεις τις δεκάδας συμπλήρωσαν ο έβδομος και πρώτος RCE1 Γιάννης Καδής (Honda Civic) , ο όγδοος και πρώτος RCS1 Στέλιος Κυθραιώτης , έννατοι οι Ρογήρος/Λούκας Λιασίδης και ο δέκατος Λέανδρος Μιχαήλ με Nissan Pulsar Gti-R. 

Τερματισμό επίσης γνώρισαν οι Χάρης Περικκος (Honda Civic) και Ορέστης Αγαθοκλέους/Πέτρος Μιχαήλ με Ford Escort που ήταν και πρώτοι Classic! Τον αγώνα δεν ολοκλήρωσαν οι Χρίστος Παναγιώτου και Αργύρης Μπέλλου.

Results
Pissouri/Platanistia HillClimb_Live Results - Υπολογιστικά φύλλα Google

Video του αγώνα