About

Cyprus Rally 2023:ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

 


Πιο κάτω ακολουθούν οδηγίες των διοργανωτών προς ορισμένα σημεία που προσφέρονται για τους θεατές. Οι χάρτες διαδρομές έχουν περαστεί στο Google Maps και οι θεατές, βάζοντας το σημείο που τους ενδιαφέρει, μπορούν να λάβουν οδηγίες πλοήγησης μέσω κινητού τηλεφώνου.

ΣΑΒΒΑΤΟ (07/10)

Χάρτης -> https://www.google.com/maps/d/edit?mid=13uogjvorZS-45qZHV5kSJqVUOe5YEdY&usp=sharing


ΕΔ 1 & 4 ΞΥΛΙΑΤΟΣ (09:33 & 14:12)

α) Από την εκκίνηση της ΕΔ που βρίσκεται πριν το φράγμα Ξυλιάτου, δεξιά, περπατήστε 500μ μέχρι τον εκδρομικό χώρο. Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα.

β) Στον τερματισμό της ΕΔ στον εκδρομικό χώρο ΚΑΠΟΥΡΑΣ, περπατήστε 200μ και θα βρεθείτε στο σημείο όπου τα αυτοκίνητα από το χώμα ανεβαίνουν στην άσφαλτο.


ΕΔ 2& 5 ΚΑΠΟΥΡΑΣ (10:01 & 14:40)

Προτείνεται το σημείο Κακός Άνεμος, στο μέσο της ΕΔ. Ακριβώς πριν το Κέντρο «Η Φορβιώτισσα» της Ασίνου, ακολουθείτε πορεία ανατολικά στρίβοντας αριστερά προς το πυροφυλάκιο Κακός Άνεμος. Συνεχίστε ευθεία, χωρίς να βγείτε από το δρόμο και μετά από 1.5χλμ θα βρεθείτε στο μέσο της ΕΔ.

ΕΔ 3 & 6 ΚΟΥΡΔΑΛΙ (11:04 & 15:43)

Περνώντας έξω από το Κέντρο «Η Φορβιώτισσα» της Ασίνου συνεχίστε ευθεία, δυτικά   Φορβιώτισσα δυτικά , για να βρεθείτε στο μέσο της ΕΔ, παρά το σημείο εκκίνησης του μονοπατιού «Χαντάκια».

 

ΚΥΡΙΑΚΗ (08/10)

Χάρτης -> https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1o9Dub-CUtA8Ru6bhzeZ0Ex4Oj1SU8Rg&usp=sharing

Ε.Δ. 7 & 10 ΓΕΡΙ (08:43 & 13:42)

α) Πριν από το Κοιμητήριο Γερίου κατευθυνθείτε ανατολικά στρίβοντας δεξιά, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και από τη διχάλα προχωρήστε αριστερά. Θα δείτε τα αυτοκίνητα σε ένα μεγάλο άλμα.

β) Το σημείο βρίσκεται παρά τα Λατομεία Λατούρος, 1χλμ πριν το τέλος της ΕΔ. Πρόσβαση από το Γέρι ή τη Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, με κατεύθυνση προς Άγιο Σωζόμενος.

Ε.Δ. 8 & 11 ΛΕΥΚΑΡΑ (09:51 & 14:50)

α) Το σημείο λέγεται «Η Βρύση του Πετρή» και βρίσκεται στο 10ο χλμ της ΕΔ. Κατευθυνθείτε από από Λεύκαρα προς Βαβατσινιά και πριν Κέντρο «Μαρία» στρίψτε δεξιά, σε χωματόδρομο. Μετά από περίπου 4χλμ θα βρεθείτε στην ΕΔ.

β) Το σημείο βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία με πρόσβαση από Καπέδες / Μάντρα του Καμπιού. Χωματόδρομος.

γ) Πρόσβαση στον τερματισμό της ΕΔ από το χωριό Λυθροδόντας (δρόμος προς Προφήτη Ηλία) και το γνωστό χέρπινγκ.

Ε.Δ. 9 & 12 ( 11:14 & 16:13)

Κατευθυνόμενοι από Αγροκηπιά προς Μιτσερό, μετά το Μιτσερό στρίψτε αριστερά. Υπάρχουν δύο δρόμοι που οδηγούν στο μέσω της ΕΔ, σε διαφορετικά σημεία.

 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ

- Οι ΕΔ κλείνουν για τα αυτοκίνητα τρεις ώρες πριν την εκκίνηση.

- Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες των κριτών.