About

Cyprus Rally 2023:Σε θέση οδηγού οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου!

 


Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η πρώτη μέρα του διεθνούς ράλι Κύπρος 2023 με 6 άκρως απαιτητικές ειδικές διαδρομές!



 Σκληρές μάχες καθόλη τη διάρκεια της μέρας είχαμε μεταξύ των εκπληκτικών Σίμου Γαλαταριώτη/Αντώνη Ιωάννου και Nasser Al Attiyah/ Mathieu Baumel και τα δυο πληρώματα με Volkswagen Polo GTI R5 με τους πρωταθλητές Κύπρου να έχουν την πρωτοπορία με διαφορά 15.2 δευτερολέπτων από τους πρωταθλητές MERC και συνάμα το μέγιστο των βαθμών της πρώτης μέρας μεταξύ των κυπριακών πληρωμάτων! 



Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσαν οι Χρίστος Δημοσθένους/Κύπρος Χριστοδούλου με Skoda Fabia R5 με την διαφορά να βρίσκετε στα 3 λεπτά και 5.9 δευτερόλεπτα από τους κορυφαίους της πρώτης μέρας και σίγουρα στόχος στις αυριανές ειδικές είναι να ανεβούν στο βάθρο. 

Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσαν τις ειδικές οι Abdullah Al Rawahi/Ata Al Hmoud με το Skoda Fabia R5 Evo και αύριο θα θελήσουν να βγουν βάθρο για να μείνουν στο κόλπο τίτλου στο πρωτάθλημα Μέσης Ανατολής!

 Πέμπτοι ολοκλήρωσαν οι Πέτρος Παντελή και Πάμπος Λαός με το ολοκαίνουργιο Renault Clio Rally3 ενώ ακολουθούν οι Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου με Hyundai R5 έκτοι.

 Έβδομοι γενικής βρίσκονται οι Φώτος Γιαννούρη/Ανδρέας Χρυσοστόμου με Mitsubishi Lancer EVO 9 ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Ζαχαριάς Μανώλη/Γιάννος Καλλής Peugeot 208 , Κώστας Κωνσταντίνου/Λένος Νικολάου με Mitsubishi Lancer EVO 7 και Χρύσος Παντελή/Τούλης Αριστοδήμου με Peugeot 208!

 Τον αγώνα σήμερα ολοκλήρωσαν με επιτυχία επίσης και οι Σωτήρης Πετρακίδης/Χρήστος Πετρακίδης με Ford Fiesta , Άκης Έλληνα/Γιώργος Πουγιούκκας με Ford Fiesta, Σταύρος Υπερμάχου / Βασίλης Υπερμάχου με Mitsubishi Lancer Evo 7 , Φλώρος Στυλιανού -Άγγελος Μακρίδης οδηγώντας Mitsubishi Mirage Λούης Παπαγεωργίου /Πρόδρομος Χρυσάνθου με ακόμη ένα Mitsubishi Mirage και Μιχάλης Σοφοκλέους/Ευαγόρας Παντελίδη στο τιμόνι του Volkswagen Golf! 

Τον αγώνα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν οι Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή (Citroen DS3 R5) , Al-Thefiri/Al-Kuwary (Mitsubishi Lancer EVO10) , Χριστόδουλος Χριστοδούλου/Ανδρέας Νέστορος (Mitsubishi Lancer EVO6) , Θωμάς Θεοφάνους/Άγγελος Ξενοφώντος (Peugeot 106) , Μάριος και Κωνσταντίνος Ζάκου (Honda Civic) , Νικόλας Κυριάκου/Γιώργος Ζαπούρης (Honda Covic) και Νίκος Μαραγκός/Νεόφυτος Καρεκλάς με Mazda RX8.

 Η δράση αύριο μεταφέρετε στις επαναλαμβανόμενες ειδικές Γέρι, Λεύκαρα και Άγιος Επιφάνιος!