About

Dionysos RallySprint:Νίκη και πρωτάθλημα για τον Νίκο Θωμά!

 Ολοκληρώθηκε  και ο τελευταίος γύρος του Παγκύπριου πρωταθλήματος ταχύτητας στα Κούκλια της Πάφου με μια πολύ καλή διοργάνωση! 

Σκληρές μάχες με τα χρονόμετρα σε όλες τος κατηγορίες τόσο για την επικράτηση στον αγώνα αλλά και στο πρωτάθλημα! Πρωταθλητής του παγκυπρίου πρωταθλήματος ταχύτητας 2023 αναδείχθηκε ο Νίκος Θωμά με το Gand Oil Cyprus Semog Bravo Sport!



 Δυο νίκες σε Ανώγυρα και Σταυροβούνι και άλλη μια σήμερα ήταν αρκετές για να χαρίσουν τον πρώτο τίτλο του πρωταθλητή Overall ταχύτητας στον Νίκο! 

Τον ταχύτερο χρόνο στα 2 χρονομετρημένα περάσματα έγραψε ο Γιάννος Ιωαννίδης με Mitsubishi Evo 7 όμως αποκλείστηκε μετά το τέλος του αγώνα. 



Δεύτερος στον αγώνα σήμερα με εντυπωσιακή παρουσία τερμάτισε ο Ηλίας Πιερή με Mitsubishi Lancer Evo 6 ενώ το βάθρο του αγώνα συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πιερή με άλλο ένα εξάρι  !


 

Τέταρτος και πρώτος στην RCS2 ολοκλήρωσε ο Πέτρος Πέτρου που κατέκτησε και τον τίτλο και την νίκη του αγώνα στην κατηγορία του! Πέμπτος γενικής και πρώτος στην RCK1 τερμάτισε ο Στέφανος Γεωργίου με Semog Bravo Sport κάνοντας εξαιρετικές κούρσες! 

Ακολουθούν στην κατάταξη του αγώνα οι Σταύρος Αντωνίου έκτος που πήρε την νίκη και το πρωτάθλημα στην RC2 με Mitsubishi Lancer Evo 10 , Μάριος Παύλου έβδομος με Mitsubishi Lancer Evo 7 , Λάμπρος Ιωαννίδης όγδοος με Mitsubishi Lancer Evo 9 ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Μιλτιάδης Μιλτιάδους έννατος που κατέκτησε και τον τίτλο στην RCK2    και Κυριάκος Γεωργίου δέκατος και οι δυο με με Speedcar Xtrem!



Οι νικητές των υπόλοιπων κατηγοριών είναι οι Ανδρέας Χριστοφόρου με Semog στην RCK2 και 16ος γενικής , Βασίλης Κυριάκου με Speedcar Xtrem πήρε την νίκη στην NOVICE και συνάμα την 20η θέση γενικής , Παναγιώτης Ξενοφώνος με Honda αναδείχθηκε νικητής και πρωταθλητής στην RC4 και 2WD!

Ο Νικόλας Νικολαίδης με VW Golf πήρε το πρωτείο του αγώνα στην RCS1 και το πρωτάθλημα στην 2WDS!

Στην RC5 νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Σωτήρης Πετρακίδης με Ford Fiesta και Ρίκος Παναγιώτου με Suzuki στην RCT1!

Ένας ακόμη αγώνας έφθασε στο τέλος του με ωραίες μάχες και πολλή κόσμο στην ειδική διαδρομή!Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές και πρωταθλητές!

Περισσότερες φωτογραφίες και φυσικά το βίντεο του αγώνα θα δημοσιευτούν πολύ σύντομα στην σελίδα μας!

Τελικά Επίσημα Αποτελέσματα