About

Laos Trial RallySprint 2023: Preview

 Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου διοργανώνει την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου το Laos Trial Rally Sprint.Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περιοχή της Αθηένου και θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Παντελή Ποιητή.Το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει 3 φορές τη ίδια ειδική μήκους 9.91 χιλιομέτρων με τις ώρες των εκκινήσεων να είναι 10:23 , 11:56 και 13:29 και για την ανάδειξη νικητή θα μετρήσει το σύνολο των χρόνων των πληρωμάτων.



Στον αγώνα θα δούμε 2 πληρώματα με αγωνιστικά κατηγορίας R5 , πρόκειται για τους Σίμο Γαλαταριώτη/Αντώνη Ιωάννου (VW Polo R5) και Κώστα Ζήνωνος/Φάνο Χριστοφή με Citroen DS3 R5 που σαφώς θα δώσουν θέαμα στον αγώνα!



Στην RC2 κατηγορία θα απολαύσουμε τους Γιώργο Παφίτη/Κύπρο Χριστοδούλου (Mitsubishi EVO 9) , Γιάννο Καλλή (Mitsubishi EVO 10) , Μιχάλη Στυλιανού/Κώστα Λαό (Mitsubishi EVO 9) !



Η RCS2 κατηγορία περιλαμβάνει 4 συμμετοχές έτοιμες να τα δώσουν όλα για να πάρουν όσο το δυνατό ψηλότερη θέση στην κατάταξη! Αναφερόμαστε στους Πέτρο και Παναγιώτη Λαό (Mitsubishi EVO 6) , Χριστόδουλο Χριστοδούλου/Κυριάκο Νικολεττή (Mitsubishi EVO 6) , Σταύρο και Βασίλη Υπερμάχου (Mitsubishi EVO 7) , Μάριο Αντωνίου/Χριστάκη Ππάη (Mitsubishi EVO 3)  και Χριστόδουλος και Σταύρος Χριστοδούλου με Honda .



Την νίκη στην RC4 του αγώνα θα διεκδικήσουν οι Χρύσος Παντελή/Πάμπος Καθητζιώτης (Peugeot 208 R2) και Γιαννάκης και Παναγιώτης Τζιωρτζής (Ford Fiesta R2).



Οι συμμετοχές της RCS1 είναι οι Μιχάλης Σοφοκλέους/Ευαγόρας Παντελίδης (VW Golf) , Θωμάς Θεοφάνους/Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Peugeot 106) , Παναγιώτης Προδρόμου/Ανδρέας Νέστωρος (Honda Civic) και Στέλιος και Σάββας Ζάκου με Toyota Starlet!



Μοναχικό αγώνα στην T1 κατηγορία θα κάνουν οι Ανδρέας και Άριστος Νικολάου με Suzuki Vitara.

Τέλος στην MIXED κατηγορία θα αγωνιστούν οι Μιχάλης και Θεοδωσία Ποσείδια (Mitsubishi EVO 10) , Χριστάκης και Ευριδίκη Κοκία (Mitsubishi EVO 9) , Αργύρης Σταύρου/Γιάννης Προδρόμου (Suzuki Swift) και Γιώργος Καραγιώργης/Ανδρέας Πετρίδης (Mitsubishi EVO 7).

 

Καλή επιτυχία σε όλους με ένα ασφαλή αγώνα!