About

Laos Trial RallySprint 2023:Νικητές οι Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή!

  Διεξήχθει χθες το Laos Trial Rally Sprint 2023 στην γνωστή ειδική στην Αθηένου .Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Παντελή Ποιητή. Το πρόγραμμα του αγώνα περιλάμβανε 3 φορές τη ίδια ειδική μήκους 9.91 χιλιομέτρων με 8 πληρώματα να εκκινούν και να τερματίζουν τον αγώνα.


Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή με Citroen DS3 R5 που οδήγησαν και απόλαυσαν την ειδική διαδρομή νικώντας και τα 3 περάσματα φεύγοντας με την νίκη από τον αγώνα!


Στην δεύτερη θέση τερμάτισαν οι Μιχάλης Στυλιανού/Κώστα Λαός (Mitsubishi EVO 9) όπου έκαναν 3 γρήγορα περάσματα σε μια ειδική που τους αρέσει!


 Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Πέτρος και Πέτρος Λαός (Mitsubishi EVO 6) που δείχνουν να προοδεύουν αγώνα με αγώνα! 



Ακόλουθος τερμάτισαν οι Μιχάλης και Θεοδωσία Ποσείδια με το δεκάρι στην τέταρτη θέση του αγώνα ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Θωμάς Θεοφάνους/Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Peugeot 106) που επικράτησαν στην δικίνητη. 

Τον αγώνα τερμάτισαν επίσης οι Χριστάκης και Ευριδίκη Κοκία (Mitsubishi EVO 9) έκτοι , Παναγιώτης Προδρόμου/Χριστάκης Ππάης (Honda Civic) έβδομοι και , Σταύρος/Βασίλης Υπερμάχου (Mitsubishi EVO 7) όγδοοι που αντιμετώπισαν ατυχίες.