About

CMF eRally Championship:Άξιος πρωταθλητής ο Λούκας Χαϊραλλάς!

 Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα eRally για το 2023 που διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου με την στήριξη της SimRacing Cy για πρώτη φορά! Ένα ομολογουμένως όχι και τόσο εύκολο πρωτάθλημα καθώς χρειάζεται αρκετή προετοιμασία και ιδιαίτερη συνέπεια!


   

Πρωταθλητής της φετινής περιόδου αναδείχθηκε ο Λούκας Χαϊραλλάς όπου ήταν άπιαστος ! Με 3 νίκες στους 6 αγώνες και 29 από τους 30 βαθμούς κερδισμένους σε Power Stage και με σύνολο 192.5  βαθμοί ήταν αρκετοί για να του χαρίσουν την πρωτιά ανάμεσα στους Gamers της Κύπρου στο Dirt Rally 2.0 ! Πολλά συγχαρητήρια!

Έκανε την δική του αντεπίθεση αλλά δεν ήταν αρκετή για τον Αλέκο Χριστοδούλου να κατακτήσει το πρωτάθλημα όμως με 2 νίκες την φετινή χρονιά και σύνολο 155.5 βαθμούς ολοκλήρωσε την φετινή του προσπάθεια στην 2η θέση του πρωταθλήματος!

Στην τρίτη θέση γενικής μετά και τον νικηφόρο για τον ίδιο τελευταίο γύρο ολοκλήρωσε ο Παρασκευάς Παρασκευά που με σύνολο 147 βαθμούς αφήνει υποσχέσεις!Η κορυφαία πρώτη τριάδα των νικητών θα βρεθούν στην απονομή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου!

Την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος eRally συμπλήρωσαν οι Νικόλας Παρασευά και Γιώργος Γεωργίου στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα!



Όπως ενημερωνόμαστε έπεται συνέχεια στο εν λόγο πρωτάθλημα όπου την φετινή χρονιά οι αγώνες θα διεξάγονται στο EA SPORTS WRC. Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθούν σύντομα.  

FINAL STANDINGS