About

CMF RallySprint 2024: Preview

Οι μέρες πέρασαν και επιτέλους επαναρχίζει η χωμάτινη δράση στην Κύπρο! Πρώτος αγώνας στο πρωτάθλημα ταχύτητας είναι το CMF RallySprint 2024 που διεξάγεται στον Κοτσιάτη την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου σε μία ειδική διαδρομή μήκους 2.9 χιλιομέτρων! Η δοκιμαστική διαδρομή είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 το πρωί ενώ στην συνέχεια θα γίνουν να χρονομετρημένα περάσματα.



Η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει 33 πληρώματα. Την νίκη θα ψάξουν οι Πέτρος Πέτρου , Δημήτρης Πιερή , Μάριος Παύλου , Ηλίας Πιερή , Λάμπρος Ιωαννίδης και Ευαγόρας Κούλουρος που θα δώσουν τον καλύτερο τους ευατό αγωνιζόμενοι με Mitsubishi!



Από τον αγώνα θα απουσιάσουν οι εκ των πρωταγωνιστών τα τελευταία χρόνια Νίκος Θωμάς και Γιάννος Ιωαννίδης.



Όταν βρεθούν στην μέρα τους μπορούν να κάνουν πολλά και σίγουρα ένας τερματισμός στο βάθρο θα τους άφηνε ευχαριστημένους, αναφερόμαστε στους Σταύρο Αντωνίου , Κυριάκο Ιωαννίδη , Μάριο Παναγιώτου , Στέφανο Γεωργίου και Λούκα Χριστοφόρου!



Άλλοι οδηγοί που θα δούμε την Κυριακή με Mitsubushi είναι οι Στάυρος Υπερμάχου , Αχιλλέας Κούλουρος , Κώστας Παύλου , Bilgimer Sadik , ενώ ένα και μοναδικό Subaru στον αγώνα θα το δούμε στα χέρια του Μάριου Ποτάμου.



Οι συμμετοχές στην RCK1 δεν σταματούν  καθώς οι Νικόλας Χούτρης , Κυριάκος Γεωργίου , Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου ,  θα δώσουν το παρών τους όπως επίσης και οι Ανδρέας Χριστοφόρου και Βασίλης Κυριάκου στην RCK2.




Τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους και οι Παναγιώτης και Άγγελος Ξενοφώντος , Νικόλας Νικολαΐδης , Χρύσος Παντελή , Γιάννος Ιωάννου , Σωκράτης Παπαναστασίου , Θωμάς Θεοφάνους , Αργύρης Σταύρου , Χάρης Ιωάννου , Χρίστος Ιορδάνου , Απόστολος Κωνστίαντος και Χρίστος Χούτρης. 

Καλή επιτυχία σε όλους, αναλυτικά οι συμμετοχές και ο χάρτης του αγώνα πιο κάτω: