About

CMF Kotsiatis RallySprint 2024:Ο Πέτρος Πέτρου νικητής στον πρώτο αγώνα της χρονιάς!

 Ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα ταχύτητας που διεξήχθει σε μια γρήγορη ειδική διαδρομή στον Κοτσιάτη.



Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Πέτρος Πέτρου με το Mitsubishi Lancer Evo 7! Ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα καθώς δεν χρειάστηκε να κάνει δεύτερο πέρασμα και έκανε το πρώτο βήμα στον φετινό θεσμό!



 Στην 2η θέση γενικής τερμάτισε ο εξαιρετικός σήμερα Λούκας Χριστοφόρου (Semog) που έκανε εντυπωσιακά περάσματα και σαφώς αφήνει υποσχέσεις ενόψει την συνέχειας! 



Στην τελευταία θέση του βάθρου ολοκλήρωσε ο Ηλίας Πιερή (Mitsubishi Lancer Evo 6) όπου κατάφερε να γράψει μόνο ένα καλό πέρασμα. Με μόνο μια προσθάθεια κατάφερε να ολοκλήρωσει την προσπάθειά του στην τρίτη θέση γενικής! Οι διαφορά των πρώτων τριών ήταν κάτι περισσότερο από 1 δευτερόλεπτο.



 Την 4η θέση γενικής κατέκτησε ο Δημήτρης Πιερή και πρώτος στην RCS2 ενώ την 5η θέση γενικής πήρε ο Μάριος Παύλου και οι δυο οδηγοί με Mitsubishi!


Ο Λάμπρος Ιωαννίδης με το Mitsubishi Lancer Evo 7 τερμάτισε 6ος και πρώτος στην RC2 ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Στέφανος Γεωργίου (Semog) 7ος και 1ος στην RCK1 , Bilgimer Sadik 8ος με Mitsubishi Lancer Evo 8 , Χρύσος Παντελή 9ος και 1ος στην RC4 με το Peugeot 208 και ο Κώστας Παύλου 10ος με Mitsubishi Lancer! 


Στις υπόλοιπες κατηγορίες νικητές αναδείχθηκαν οι Θωμάς Θεοφάνους με Peugeot 106 S16 στην RCS3 , Άγγελος Ξενοφώντος με Peugeot 206 στην RCS1 , Ανδρέας Χριστοφόρου με Semog στην RCK2 , Χρίστος Χούτρης με Semog στην NOVICE και Αργύρης Σταύρου με Suzuki Swift στην RC5! 

Αποτελέσματα