About

Nicosia Rally 2024: Μπροστά οι Γαλαταριώτης/Ιωάννου !

 Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο LEG στο Nicosia Rally 2024 με το πρόγραμμα να περιλάμβανε 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές Δορυφορικός και Λεύκαρα!



Ισχυρό προβάδισμα δημιούργησαν οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου οδηγώντας VW Polo R5 αφού επικράτησαν σε όλες τις ειδικές διαδρομές και βρίσκονται μπροστά 1 λεπτό και 47.4 δευτερόλεπτα από τους δεύτερους Παναγιώτη Γιάγκου/Άριστο Νικολάου με Hyundai I20 R5. 



Στην τρίτη θέση γενικής βρίσκονται οι Γιώργος Νέστορως/Γιάννος Καλλής με Mitsubishi Lancer EVO 10 που κινήθηκαν στους ρυθμούς που έπρεπε για να αποκτήσουν προβάδισμα στην κατηγορία τους.



Τέταρτοι γενικής τερμάτισαν το LEG1 οι Ζαχαρίας Μανώλη/Ανδρέας Χρυσοστόμου με Peugeot 208 R2 που καθάριζαν τις ειδικές σήμερα ενώ στην πεντάδα βρίσκονται οι Χρίστος Σκορδής/Πρόδρομος Χρυσάνθου με Ford Fiesta R1!



Έκτοι βρίσκονται οι Κωνσταντίνος και Στέλιος Ζάκος με Honda Civic ενώ έβδομοι οι Γιάγκος Γιάγκου/Παναγιώτης Γεωργίου με Mitsubishi Lancer EVO 9.



Έπειτα τις Σαββατιάτικες ειδικές κατάφεραν να τερματίσουν οι Νικόλας Κυριάκου/Γιώργος Ζούππουρης (Honda Civic) και Χριστόδουλους Χριστοδούλου/Χριστάκης Ππάης με Mitsubishi Lancer EVO 6.



Τον LEG1 δεν τερμάτισαν για διάφορους λόγους οι Κώστας Ζήνωνος/Φάνος Χριστοφή με Citroen DS3 R5 , Πέτρος Λαός/Μιχάλης Στυλιανού με Mitsubishi Lancer EVO 6 και Παναγιώτης Προδρόμου/Ανδρέας Νέστωρος με Honda Civic.



Αύριο η μέρα περιλαμβάνει ακόμα δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές Κοτσιάτης και Λυθροδόντας.