About

Nicosia Rally 2024:Πρώτη νίκη για το δίδυμο Γαλαταριώτη/Ιωάννου !

 Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το Nicosia Rally 2024 , ένας αγώνας που ξεκίνησε με ηλιοφάνεια και ολοκληρώθηκε με βροχές κάτι που έκανε το έργο των πληρωμάτων ακόμη πιο δύσκολο.



Στην πρώτη θέση ολοκλήρωσαν οι Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου με VW Polo R5! Ή διαφορά που άνοιξαν χθες από τον ανταγωνισμό σε συνάρτηση ένα μετρημένο οδήγημα σήμερα ήταν αρκετά για να τους χαρίσουν την επικράτηση του αγώνα!



Δεύτεροι γενικής ολοκλήρωσαν οι Παναγιώτης Γιάγκου/Άριστος Νικολάου στο τιμόνι του Hyundai I20 R5 που χάρησαν ωραία περάσματα στους θεατές ενώ επικράτησαν και στην πρώτη ειδική της μέρας!



Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Νέστωρος/Γιάννος Καλλής με Mitsubishi Lancer EVO 10 όπου χωρίς περιττά ρίσκα ανέβηκαν στην ράμπα και μένουν ευχαριστημένοι από το αγώνα τους!



Στην τέταρτη θέση γενικής και πρώτο δικίνητο πλήρωμα τερμάτισαν οι πολύ γρήγοροι Ζαχαρίας Μανώλη/Ανδρέας Χρυσοστόμου με Peugeot 208 R2 ενώ την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Χρίστος Σκορδής/Πρόδρομος Χρυσάνθου με Ford Fiesta R1 αφήνοντας υποσχέσεις!



Στην έκτη θέση γενικής ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι  Γιάγκος Γιάγκου/Παναγιώτης Γεωργίου με Mitsubishi Lancer EVO 9 ενώ επίσης τερμάτισαν και οι Νικόλας Κυριάκου/Γιώργος Ζούππουρης (Honda Civic) έβδομοι , Χριστόδουλους Χριστοδούλου/Χριστάκης Ππάης (Mitsubishi Lancer EVO 6) όγδοοι , Παναγιώτης Προδρόμου/Ανδρέας Νέστωρος (Honda Civic) έννατοι.



Τερματισμό γνώρισαν και το MIXED γυναικείο πλήρωμα του σημερινού αγώνα Μαρία Χατζηγεωργίου/Μαρία Παπανδρέου με Honda Civic!


Φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα θα δημοσιευτούν σύντομα από την σελίδα μας!


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ